Στίβος

Αρχίζει από Στοκχόλμη ο Καραλής

Το ντεμπούτο του στη θερινή σεζόν ετοιμάζεται να κάνει ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Diamond League της Στοκχόλμης στις 30/5.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ ολοκλήρωσε με επιτυχία την προετοιμασία του στην Αττάλεια για δύο εβδομάδες, έχοντας παρέα του τη Νικόλ Κυριακοπούλου, όπως και τις Βούλα Παπαχρήστου, Μίλτο Τεντόγλου και Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη.

«Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς το "Gloria Sports Arena". Είναι πραγματικά ένα μοναδικό μέρος. Διαθέτει οτιδήποτε μπορεί να χρειαστεί ένας αθλητής υψηλού επιπέδου. Υψηλές υπηρεσίες, μοναδικές εγκαταστάσεις, εξαιρετικό φαγητό, καλή και αποτελεσματική προπόνηση.

Στις δύο εβδομάδες της παραμονής μας στην Αττάλεια βγήκαμε μόλις μία ημέρα από το προπονητικό κέντρο. Κι, όμως, όχι μόνο δεν βαρεθήκαμε, αλλά "‘γεμίσαμε" από όλες τις απόψεις. Βγήκε η προπόνηση που θέλαμε και παράλληλα είχαμε το χρόνο να ξεκουραστούμε. Ψάχναμε να βρούμε μια λεπτομέρεια στην οποία υστερούσε το κέντρο και δεν ήταν δυνατόν. Ήταν όλα μελετημένα ώστε να εξυπηρετεί τους δεκάδες αθλητές και αθλήτριες», εξηγεί ο πρώην παγκόσμιος ρέκορντμαν εφήβων του αγωνίσματος, συμπληρώνοντας πως:

«Η προετοιμασία πήγε εξαιρετικά. Μας βοήθησε όλο αυτό, όχι μόνο γιατί κάναμε προπόνηση σε ένα μέρος όπου δεν μας έλειπε τίποτα, ούτε σε επίπεδο εγκαταστάσεων ούτε σε επίπεδο αποθεραπείας και αποκατάστασης, αλλά διότι ήμασταν όλοι μαζί και ο καθένας είχε να πάρει κάτι σημαντικό από τον άλλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x