Η πρωταθλήτρια της δισκοβολίας διεκδικεί τη δεύτερη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και σε μια καλή παρουσία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Παρισιού τον ερχόμενο Αύγουστο.

Η αθλήτρια επέλεξε να ξεκινήσει τη νέα χρονιά με μία σημαντική αλλαγή στην προπονητική της καριέρα και να συνεχίσει την προετοιμασία της, υπό τις οδηγίες του Χρήστου Παπαδόπουλου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, Αλέξανδρο Παπαδημητρίου, που με βοήθησε και ήταν δίπλα μου σε μια μεταβατική περίοδο για εμένα και κατάφερα μαζί του να κλείσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2019.

Έχω μπροστά μου μια δύσκολη χρονιά στην οποία, ύστερα από συνεννόηση με την ομοσπονδία και τον εθνικό προπονητή, Γιάννη Κουτσιώρα, θα συνεχίσω με τον προπονητή, Χρήστο Παπαδόπουλο. Νέα αρχή, οι ίδιες προκλήσεις, ανάμεσα σε αυτές οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η προπόνηση ξεκινάει από σήμερα με στόχο να πετύχω τους στόχους μου. Αγωνιστικά, η αρχή θα γίνει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων στη Λεϊρία», τόνισε η Αναγνωστοπούλου.