Πόλο

Ασημάκη: «Στο χέρι μας να επιστρέψουμε στις επιτυχίες»

Για την «χαμένη» τετραετία που πέρασε και η Εθνική πόλο έμεινε εκτός στόχων μίλησε η Αλεξάνδρα Ασημάκη, τονίζοντας πως είναι στο χέρι των αθλητριών να επιστρέψουν στις επιτυχίες, μέσω του World League

Την κλήρωση που έφερε την Εθνική πόλο γυναικών κόντρα στην Ρωσία και την Ολλανδία στο World League σχολίασε η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Η αρχηγός της γαλανόλευκης σχολίασε την τετραετία που πέρασε χωρίς επιτυχία για την ομάδα και τόνισε πως είναι ευκαιρία να επιστρέψει στις επιτυχίες.

«Οι αντίπαλες ομάδες είναι σαφώς πολύ δυνατές. Όμως, ανοίγει ένας Ολυμπιακός κύκλος και δεν θέλουμε να αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάθε παιχνίδι και να κυνηγήσουμε την νίκη», σχολίασε για το World League και συνέχισε:

«Ήδη είχαμε μια – σχεδόν - χαμένη τετραετία, αφού μείναμε εκτός στόχων σε συνεχόμενες μεγάλες διοργανώσεις με αποκορύφωμα την μη παρουσία μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αυτό λειτουργεί αρνητικά για την γυναικεία υδατοσφαίριση και είναι στο χέρι μας να κάνουμε τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να ξαναβρεθούμε στον δρόμο των επιτυχιών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x