Γενικά

Αθλητικό χρώμα στο 71ο Ντέρμπι ΟΠΑΠ-Ποιοι δημοφιλείς αθλητές παρακολούθησαν την κορυφαία κούρσα

Ανάμεσα στους 6.000 θεατές που κατέκλυσαν τις κερκίδες του Ιπποδρόμου Αθηνών, βρέθηκαν πολλά δυνατά ονόματα του αθλητισμού, που είτε έγραψαν ιστορία στο παρελθόν ή βρίσκονται ακόμη στην πρώτη γραμμή.

Μπορεί το στοιχείο τους να είναι ο αγωνιστικός χώρος, ωστόσο το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ οδήγησε πολλούς γνωστούς αθλητές στις κερκίδες, για να παρακολουθήσουν από κοντά την κορυφαία κούρσα της χρονιάς. Ανάμεσα στους 6.000 θεατές που κατέκλυσαν τις κερκίδες του Ιπποδρόμου Αθηνών, την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2015, βρέθηκαν πολλά «δυνατά ονόματα» του αθλητισμού, που είτε έγραψαν ιστορία στο παρελθόν είτε βρίσκονται ακόμη στην πρώτη γραμμή.

inner
inner

Από το χώρο του ποδοσφαίρου, ξεχώρισαν οι πρώην διεθνείς Δημήτρης Σαραβάκος και Στέλιος Γιαννακόπουλος, οι παλαίμαχοι Μίμης Δομάζος, Θωμάς Μαύρος, Βασίλης Κωνσταντίνου, Στέλιος Σεραφείδης και Μιχάλης Σιμιγδαλάς, αλλά και οι παίκτες του Παναθηναϊκού Κάρλος Ζέκα, Νίκλας Χουλτ και Γιώργος Κουτρουμπής.

inner
inner
inner

Το μεγάλο Ντέρμπι παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, οι διεθνείς καλαθοσφαιριστές Δημήτρης Αγραβάνηςαπό τον Ολυμπιακό και Γιαννούλης Λαρεντζάκης από την ΑΕΚ, οι παίκτες του βόλεϊ Ανδρέας Φράγκος από τον Ολυμπιακό και Θάνος Μαρούλης από τον Παναθηναϊκό, καθώς και οι πρώην διεθνείς αθλητές της υδατοσφαίρισης Αντώνης Βλοντάκης και Δημήτρης Μάζης και πολλοί άλλοι.

inner
inner
inner

Κατά κοινή ομολογία η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της 5ης Ιουλίου ήταν άρτια αγωνιστικά και οργανωτικά. Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε συνολικά επτά κούρσες με πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις. Επιπλέον, για τους επισκέπτες υπήρχαν καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας μουσική, διασκεδαστικές δραστηριότητες, ένα υπαίθριο πάρκο ψυχαγωγίας και πόνυ για τους μικρούς φίλους

inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x