Ψυχαγωγία

Οι αδελφές Αϊνατζόγλου παρέδωσαν μαθήματα Survivor στον ΣΠΟΡ FM 94,6 (audio/pics)

Λίγα 24ωρα μετά το τέλος του Survivor οι αδελφές Αϊνατζόγλου ήταν καλεσμένες στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και της εκπομπής Social-ιστες.

Μόνο καρύδες δεν μας έμαθαν να σπάμε… Αν βέβαια υπήρχαν καρύδες στο studio του ΣΠΟΡ FM 94,6 το βράδυ της Παρασκευής θα είχε συμβεί και αυτό.

Γεμάτες ζωντάνια, διάθεση και χιούμορ οι αδελφές Αϊνατζόγλου ήταν φιλοξενούμενες της εκπομπής Social-ιστας για ένα δίωρο και μύησαν τους Παύλο Παπαπαύλου, Διονύση Καππάτο αλλά και τους ακροατές στα μυστικά του Survivor.

Θυμήθηκαν περιστατικά από την παραμονή τους στο παιχνίδι, τα τους συναισθήματα από την πρώτη τους ημέρα στο νησί και μίλησαν για όλους τους συμπαίκτες τους.

Άξιζε ο Ντάνος τη νίκη; Ψήφισαν τον Μάριο – Πρίαμο στον τελικό; Πώς τους κέρδισε ο Γιάννης Σπαλιάρας από την πρώτη στιγμή της «μετακόμισής» του στην άλλη παραλία; Ποιες είναι οι σχέσεις τους με τον Ορέστη Τσανγκ;

Ειδικά στην τελευταία ερώτηση φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στον «αέρα». Πώς; Μιλώντας μαζί του στους 94, 6 και αποδεικνύοντας τις εξαιρετική σχέση που έχουν μεταξύ τους και πως το ομαδικό πνεύμα των «Μαχητών» είναι αναλλοίωτο.

Τόσο η Ελισάβετ, όσο και η Ειρήνη μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την εμπειρία τους στο Survivor, υπογραμμίζοντας πως και θα ξαναπήγαιναν, αλλά και τη θετική επιρροή που είχε η παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο στη ζωή τους.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner


Όλα αυτά όμως είναι καλύτερο να τα ακούσετε και να τα δείτε…

Ελισάβετ και Ειρήνη Αϊνατζόγλου (μέρος 1)



Μέρος 2



Μέρος 3



Μέρος 4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x