Mini Football

Αυλαία στο Gillette Unileague! (pics)

Tο 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unileague έριξε την αυλαία του.

Tο 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου 5x5 Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unileague έριξε την αυλαία του στην φαντασμαγορική Πανελλήνια Τελική Φάση που διεξήχθη το διήμερο 25-27 Μαΐου στο Olimpico Sport Club του Βόλου. Στην κατάμεστη εγκατάσταση, ο κόσμος χάρηκε θέαμα και σόου, ενώ οι μάχες μέσα στο γήπεδο ήταν ομηρικές!

Οι ομάδες τα έδωσαν όλα και η κούπα του πρωταθλητή κατέληξε πανάξια στα χέρια των Amigos από την Αθήνα, οι οποίοι επικράτησαν επί της Sykies FC (Θεσσαλονίκη) στον τελικό με σκορ 7-2. Με το ίδιο σκορ, οι all Star Kordeliou (Θεσσαλονίκη) στέφθηκαν Κυπελλούχοι, επικρατώντας στον αντίστοιχο τελικό επί των Physio (Αθήνα).

Την 3η θέση κατέκτησαν οι Cometas FC (Θεσσαλονική), κερδίζονντας στα πέναλτι (3-2, 6-6 η κανονική διάρκεια του αγώνα) τους περσινούς πρωταθλητές ΗΔΤ από το Ρέθυμνο.

Οι Red Drops ήταν εντυπωσιακές στο χορευτικό τους σόου, όπως και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στο stand-up comedy! μετά τον εξαιρετικό τελικό, βραβεύτηκαν ο MVP της διοργάνωσης Στέφανος Γιώτης (BBH / Αθήνα) και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, Κιάμος Γκίνης (Στρουμφίτες / Ηράκλειο).

Δώδεκα πόλεις, μία μοναδική διοργάνωση: Gillette Unileague! Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φοιτητική διοργάνωση είναι γεγονός και η Gillette παίζει εντός έδρας ως ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος Unileague προσφέροντας στους νέους τη δυνατότητα να αναδείξουν το ταλέντο τους σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και τένις.

Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x