Viral

Αυτές είναι οι στιγμές του Τότι που δεν θα ξεχάσεις ποτέ! (videos)

Λες Ρόμα και σκέφτεσαι Τότι ή και το αντίστροφο, αφού ο 40αρης πια αρχηγός των «τζιαλορόσι» έχει χαρακτηρισθεί βασιλιάς της «αιώνιας πόλης». Δείτε κάποιες αξέχαστες στιγμές του.

Μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει τη σημερινή μέρα, «μέρα Τότι». Είναι λογικό τα αφιερώματα να δίνουν και να παίρνουν αφού ο «διαχρονικός» αρχηγός της Ρόμα κλείνει σήμερα τα 40 του χρόνια.

Σίγουρα αποτελεί την ζωντανή ιστορία της Ρόμα, και σίγουρα ο «καπιτάνο» έχει δημιουργήσει νέους «τζιαλορόσι» οπαδούς.

Ο ίδιος θεωρεί πως η ηλικία είναι ένας απλός αριθμός και το αποδεικνύει καθημερινά. Δηλώνει αιώνια πίστη στη Ρόμα και, όπως τονίζει, αν ο γιος του έλεγε ποτέ πως υποστηρίζει τη Λάτσιο δεν θα τον άφηνε να μπει στο σπίτι.

Όταν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν ξεχάσει τι θα πει ευφάνταστος πανηγυρισμός, ο 40αρης Φραντσέσκο παίρνει το κινητό και βγάζει σέλφι με τον κόσμο, τους αιώνιους δηλαδή φίλους του.

Στο κέντρο της Ρώμης δεν μπορεί να κυκλοφορήσει γιατί η παρουσία του δημιουργεί έναν πραγματικό πανζουρλισμό. Μα, είναι ο Τότι και αυτό τα λέει όλα.

Το sport-fm.gr σας παρουσιάζει κάποιες στιγμές από την καριέρα του που έχουν μείνει βαθιά χαραγμένες στη μνήμη όλων. Κάποιες, γιατί το όλες θεωρείται ανέφικτο.

Απολαύστε στιγμές μαγείας, χιούμορ αλλά και… νεύρων του Φραντσέσκο Τότι











Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x