Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αυτή είναι η δική μου καλύτερη εντεκάδα μέχρι τώρα στην Premier League!

Κάθε τέτοια μέρα επιλέγω τη δική μου καλύτερη ομάδα του α' γύρου στην Premier League. Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχηθώ ένα πολύ ευτυχισμένο και γεμάτο υγεία 2018 σε όλους!Γράφει ο Χρ.Σωτηρακόπουλος

Αυτά τα πρώτα 21 παιχνίδια της σεζόν είχαν μια ομάδα που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και πολύ φυσιολογικά αρκετοί παίκτες της θα υπάρχουν στην ενδεκάδα. Ωστόσο θα προσπαθήσω να μην επιλέξω παραπάνω από τέσσερις παίκτες της Σίτι όσο και αν αυτό δεν θα είναι πολύ δίκαιο. Για προπονητή του πρώτου γύρου νομίζω ότι δεν μπορεί να μπει κουβέντα πως οφείλει να είναι ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

Δεν είναι οι νίκες και τα ρεκόρ τα οποια έτσι κι αλλιως από μόνα τους θα αποτελούν ένα σημείο αναφοράς σε πάρα πολλά χρόνια, αλλά ιδίως ο τρόπος παιχνιδιού που τοποθετούν τη Σίτι στο ψηλότερο σημείο οποιασδήποτε ομαδας μέχρι τα Χριστούγεννα στην ιστορία του αγγλικου πρωταθλήματος από το 1888 μέχρι τις μερες μας! Θα ήταν πάντως παράλειψη αν μια ειδική μνεία δεν γινόταν για τον Σον Ντάις.

Η δουλειά του στην Μπέρνλι ακουμπάει την τελειότητα σε μια εποχή που τα 75 εκατομμύρια δίνονται για αμυντικούς και που τριάντα και σαράντα εκατομμύρια λιρες δεν σου φτάνουν για να πάρεις έναν μέτριο χαφ! Με την πιο φτηνή ομάδα σε ρόστερ της κατηγορίας όχι μόνο καταφέρνει να κρατήσει για τριτη σεζόν τους «κλαρετς» στα σαλόνια αλλά να τους έχει στην ψηλότερη θέση από το 1975!

Πάμε λοιπόν στην ενδεκάδα;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο England365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x