Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αυτή είναι η καλύτερη ενδεκάδα μέχρι τώρα

Μπορεί τυπικά να μην τελείωσε ο πρώτος γύρος ακόμα στο αγγλικό πρωτάθλημα ωστόσο η στροφή των Χριστουγέννων, παραδοσιακά σηματοδοτεί εξελίξεις και στατιστικά αποτελεί το πρώτο κομβικό σημείο της σεζόν

Μπορεί τυπικά να μην τελείωσε ο πρώτος γύρος ακόμα στο αγγλικό πρωτάθλημα ωστόσο η στροφή των Χριστουγέννων, παραδοσιακά σηματοδοτεί εξελίξεις και στατιστικά αποτελεί το πρώτο κομβικό σημείο της σεζόν και ο Χρηστος Σωτηρακόπουλος επιχειρεί να διαλέξει τη καλύτερη ενδεκάδα έως τώρα!

Η Τσέλσι, που προπορεύεται, τη μέρα των Χριστουγέννων πηγαίνει για την επόμενη αγωνιστική της Boxing Day έχοντας 11 σερί νίκες και έξι πόντους πιο πολλούς από τη Λίβερπουλ και επτά από τη Σίτι. Αυτό τη μετατρέπει σε απόλυτο φαβορί. Οποιες φορές στο παρελθόν ήταν πρώτη τα Χριστούγεννα, τα τελευταία 15 χρόνια πήρε και τον τίτλο (2004-2005,2005-2006,2009-2010 και πρόπερσι) αλλά εκείνο που την κάνει ακόμα πιο ισχυρό φαβορί είναι η ικανότητα της να «κλειδώνει» τα ματς. Μόλις σκοράρει έχεις την αίσθηση πως το παιχνίδι τελείωσε κάτι που δεν συμβαίνει ούτε με τη Σίτι (που δέχεται νωρίς γκολ σχεδόν πάντα) ούτε με την ομάδα του Κλοπ η οποία ακόμα και τρία γκολ όπως έγινε με τη Μπόρνμουθ ή δύο με τη Γουέστ χαμ δεν της έφτασαν για να νικήσει!

Όμως αυτό που θα επιχειρήσω σε αυτό το κομμάτι είναι κάτι άλλο και όπως πέρσι θα διαλέξω τη δική μου κορυφαία ενδεκάδα σε αυτέ στις πρώτες 17 αγωνιστικές σε ένα σύστημα 4-3-3 και είμαι βέβαιος πως θα υπάρχουν πολλές διαφωνίες! Όμως πάντα αυτές οι διαδικασίες έχουν διαφορετικό πρίσμα για τον καθένα συνεπώς δεν περιμένω να συμφωνήσετε ή να διαφωνήσετε αλλά να σας βάλω στο τριπάκι να διαλέξετε και εσείς τις κορυφαίες ενδεκάδες σας.

Λοιπόν κάτω από τα δοκάρια επιλέγω τον Τιμπό Κουρτουά που έχει κρατήσει το μηδέν δέκα φορές και όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί όπως για παράδειγμα με το σουτ του Φαν Αανχολτ στις καθυστερήσεις του ματς της Τσέλσι στο Σάντερλαντ.

Διαβάστε αναλυτικά το κείμενο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x