Δεν έχουν προηγούμενο οι άμυνες που έβγαλε σε έναν αγώνα βόλεϊ στις ΗΠΑ αυτό το κορίτσι. Μάλιστα, στην Αμερική μιλούν ίσως για μία από τις κορυφαίες αποκρούσεις στην ιστορία του αθλήματος, αναφερόμενοι στην ιπτάμενη βολεϊμπολίστρια που σώζει έναν πόντο στο 13ο δευτερόλεπτο αυτού του βίντεο (και… συνεχίζει).

Και αν προσέξει κανείς τις αντιδράσεις των θεατών ίσως να συμφωνήσει με αυτήν την άποψη. Το supergirl που έκανε αυτήν την απίστευτη ενέργεια στο παιχνίδι του σχολικού πρωταθλήματος ονομάζεται Ότομ Φίνεϊ και είναι μαθήτρια του Λυκείου Ντέκατουρ στο Τέξας.

«Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο! Είναι ιστορική αυτή η ενέργεια, είναι ένας μύθος», έγραψε χαρακτηριστικά το σάιτ του CBS Sports για αυτήν τη διαστημική απόκρουση της Φίνεϊ που ουσιαστικά οδήγησε την ομάδα της στη νίκη κόντρα στο Λύκειο του Κρουμ. Και το ESPN έγραψε: «Αυτή είναι ίσως η πιο τρελή, απίθανη, ακροβατική ενέργεια που έχει γίνει σε αγώνα βόλεϊ. Οι άνθρωποι υποτίθεται πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο. Όμως η Φίνεϊ διέψευσε τη φυσική. Και όσο εντυπωσιακή είναι η απόκρουσή της άλλο τόσο εντυπωσιακή είναι και η συνέχεια της φάσης: σηκώνεται, τρέχει στο φιλέ και βγάζει άλλες δύο άμυνες»!

To σχετικό βίντεο έχει ήδη γίνει viral και η Φίνεϊ δίνει τη μία συνέντευξη πίσω από την άλλη στα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα!

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ