Επικαιρότητα

Αυτή η καλλονή θα είναι η Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας

Μεταβατικός πρόεδρος της Βραζιλίας είναι ο Μισέλ Τεμέρ και αν οριστικά καθαιρεθεί η Ντίλμα Ρουσέφ θα γίνει πρόεδρος, με Πρώτη Κυρία την αισθησιακή Μαρτσέλα, την κατά 42 χρόνια νεότερη σύζυγό του.

Η Daily Mail την έχει αποκαλέσει «Μαρία Αντουανέτα της Βραζιλίας» και την περιγράφει ως μια λουσάτη και πολυδάπανη σύζυγο, να περιφέρεται μονίμως με μια κούπα σαμπάνιας στο χέρι, ενώ ο λαός πεινάει.

Οι βραζιλιάνοι την θεωρούν την ιδεώδη γυναίκα, επειδή είναι χυμώδης και παρορμητική.

Η Ματσέλα Τέμερ, η νεαρή σύζυγος του πιθανού μελλοντικού προέδρου της Βραζιλίας μιλάει λίγο ή και καθόλου στα ΜΜΕ. Ωστόσο, τα social media της χώρας βράζουν για χάρη της. Όταν ο σύζυγός της ανέλαβε καθήκοντα μεταβατικού προέδρου στις 12 Μαίου 2016, κυκλοφόρησε ένα άρθρο που την αγιοποιούσε στο περιοδικό Veja, δεξιάς απόκκλισης. Με τίτλο «Ομορφη, συγκρατημένη και νοικοκυρά» οι αναγνώστες ανακάλυπταν μια απίστευτη γυναίκα: έχει κάνει τατουάζ το όνομα του συζύγου της στο λαιμό, έχει δουλέψει ως γραμματέας, συμμετείχε δύο φορές σε διαγωνισμό ομορφιάς. Λατρεύει να πηγαίνει τον 7χρονο γιό της στο σχολείο και να ασχολείται με το σπίτι αλλά και με την ίδια, γράφει το περιοδικό, και αναλύει δύο επισκέψεις της στον δερματολόγο. Κάποιες φορές τρώει στο εστιατόριο με τον 75χρονο σύζυγό της τον οποίο «αγαπάει ως την τρέλα».
Η Μαρτσέλα έγινε σταρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Βραζιλίας όχι μόνο εξαιτίας της ομορφιάς της και των αισθησιακών ρούχων που φοράει αλλά και για τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχει με τον νυν πρόεδρο της χώρας: γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 19 ετών και εκείνος 61, στο συνέδριο του κόμματος όπου την συνόδευε ένας θείος της. Ο Τεμέρ ήταν τότε 42 χρόνια μεγαλύτερός της, παντρεμένος και πατέρας τριών κοριτσιών που ήταν όλα μεγαλύτερα από την Μαρτσέλα.

Ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους παντρεύτηκαν.

«Te amo, te amo, te amo ", της είχε πει από την πρώτη στιγμή ο Μισέλ Τεμέρ, από το τηλέφωνο, αφού πρώτα την συνόδευσε στο σπίτι της. Ο Τεμέρ ήταν τότε αρχηγός πολιτικού κόμματος. Η εφημερίδα Financial Times έχει γράψει ότι η Μαρτσέλα έχει δηλώσει για τον Τεμέρ: «Εγώ ένιωθα σαν να ήταν 30 ετών». Και πρόσθεσε ότι από την πρώτη στιγμή τον βρήκε «εξαιρετικά χαριτωμένο».

Όταν συνάντησε τον Τεμέρ η Μαρτσέλα είχε μόλις εκλεγεί Miss Paulinia, μιας πόλης 80.000 κατοίκων κοντά στο Σάο Πάολο. Στη συνέχεια εξελέγη αναπληρωματική στο Σάο Πάολο

Από την στιγμή που παντρεύτηκε, η Μαρτσέλα έβαλε τέλος στους διαγωνισμούς ομορφιάς. Εγινε πολύ διακριτική στη δημόσια ζωή και ασχολείται με τα παιδιά της. Αρχισε να σπουδάζει Νομικά για να πάρει ένα πτυχίο και ετοιμάζεται πυρετωδώς να γίνει Πρώτη Κυρία αν η τύχη χαμογελάσει τον Τεμέρ. Η Μαρτσέλα θα ανέβει τότε στη μεγάλη σκηνή της χώρας, μαζί με την αδελφή της Φερνάντα, η οποία προκάλεσε κάποια ιδιαίτερη συγκίνηση στη Βραζιλία το 2011 όταν πόζαρε γυμνή για το Playboy.
Η αδελφή της Μαρτσέλα ζει μια χλιδάτη ζωή με σαμπάνια, ψώνια και διακοπές.

Αλλά και η μητέρα της ζει πλέον στην Μπραζίλια, κοντά της, με νταντά, μαγείρισσα και δύο υπηρέτριες.













Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x