Επικαιρότητα

Αυτή την ώρα η κηδεία της εφοριακού- Τραγική φιγούρα η μητέρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κηδεία της Δώρας (Θεοδώρας) Ζέμπερη που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στο Β Νεκροταφείο. Η μητέρα και τα αδέλφια της την αποχαιρετούν.

Στο Β' νεκροταφείο στα Πατήσια, στο ίδιο μέρος που βρήκε φριχτό θάνατο, πραγματοποιείται η κηδεία της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που δολοφονήθηκε άγρια το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι πρώτες εικόνες από τους φίλους και τους συγγενείς που βρίσκονται στο σημείο για να πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη γυναίκα συγκλονίζουν, ενώ τραγική φιγούρα η μητέρα της 32χρονης η οποία έφτασε υποβασταζόμενη στο κοιμητήριο.

Η μητέρα της εισήλθε στο χώρο υποβασταζόμενη, με την κόρη της να οδηγείται στον τάφο μερικά μόλις μέτρα από εκεί όπου ξεψύχησε. Λίγα μέτρα μακριά κι ο οικογενειακός τάφος όπου έχει ταφεί ο καλός της φίλος, Γιάννης Καυκιάς,ο 33χρονος που σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα τον περασμένο Μάιο.

"Παγωμένα" και τα αδέλφια της, ενώ στο κοιμητήριο βρίσκονται και οι συνάδελφοί της.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη εφοριακός επισκεπτόταν συχνά το Β' νεκροταφείο, προκειμένου να ανάψει ένα κερί στη μνήμη φίλου της που είχε φύγει από την ζωή τον περασμένο Μάιο.

Οι πρώτες εικόνες:

















Συγκλονισμένη η μητέρα

“Πιστεύω ότι σκότωσαν το παιδί μου. Έχω κι εγώ ευθύνη για αυτό που έγινε. Θα μπορούσα να είμαι μαζί της στο νεκροταφείο”, δήλωσε χθες η μητέρα της, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή. Και πρόσθεσε: “Πιστεύω ότι ο δολοφόνος την παρακολουθούσε, αλλά το παιδί μου δεν είχε καταλάβει κάτι. Οι συνεργάτες της στη δουλειά πρέπει να ήταν οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή”.

Η μητέρας της, αποκάλυψε ότι η Δώρα ανησυχούσε πολύ για την δουλειά της και φοβόταν: “Μου είπε ότι ήθελε να φύγει από τον έλεγχο. “Με έχει κουράσει, με έχει φοβίσει, έχω δύσκολες υποθέσεις δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα. Αν κάνω ένα λάθος θα το πληρώσω εγώ και θα πάω φυλακή”, μου έλεγε”.

Τι λένε οι αρχές

«Έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν έχει προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμων του φιλικού περιβάλλοντος της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο. Παράλληλα, εξετάζουμε, εκτός των άλλων και την εκδοχή της ληστείας. Ο δράστης πήρε την τσάντα της, με όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής. Οι έρευνες που διενεργούνται είναι σε πλήρη εξέλιξη». Αυτά τόνισαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πριν από λίγο, κύκλοι αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας, με αγριότητα, της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που εργαζόταν στην Α΄ ΔΟΥ Πειραιά.

Ενδεικτικό στοιχείο του μένους του δράστη είναι ότι της κατάφερε δεκατέσσερις μαχαιριές σχεδόν σε όλο της το σώμα, ενώ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε αμυντικά τραύματα, που δείχνουν ότι προσπάθησε να προφυλαχθεί. Η 32χρονη είχε πάει στο νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο στενού της φίλου, που έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, πριν από λίγους μήνες. Η άτυχη γυναίκα, μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε, σύρθηκε για λίγα μέτρα, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από το δράστη, αλλά εκείνος την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι. Την Δώρα Ζέμπερη είδε ιερέας του Κοιμητηρίου την ώρα που ξεψυχούσε πάνω σε ένα τάφο…

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x