Επικαιρότητα

Αυτήν την ώρα η «κλειστή» συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες, θέμα σύγκλησης έκτακτου συνεδρίου αναμένεται να θέσουν περί τους δέκα βουλευτές.

Ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης η κεκλεισμένων των θυρών, δηλαδή χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θέμα σύγκλησης έκτακτου συνεδρίου αναμένεται να θέσουν περί τους δέκα βουλευτές.

Παρών στην συνεδρίαση είναι και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος πάντως δεν αναμένεται να λάβει το λόγο.

Κατά την συνεδρίαση, αναμένεται να λάβουν το λόγο οι περισσότεροι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αρκετοί εξ αυτών με διάθεση να θέσουν ζητήματα επαναπροσδιορισμού της ιδεολογικής φυσιογνωμίας του κόμματος και ριζικών αλλαγών στη λειτουργία του, που ορισμένοι θα επιμείνουν να περιλάβει και την ηγετική ομάδα.

Πληροφορίες από τη Συγγρού αναφέρουν ότι το αίτημα για αλλαγές στην κομματική δομή ενστερνίζεται και ο κ. Σαμαράς, ο οποίος είναι έτοιμος να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση -με τη διοργάνωση Εθνικής Συνδιάσκεψης στην οποία να συζητηθούν για όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τον προσανατολισμό της παράταξης-, επιμένοντας, ωστόσο, ότι το κόμμα πρέπει να αποφύγει την παγίδα εσωστρέφεια και να ασκήσει τα καθήκοντα της υπεύθυνης αξιωματικής αντιπολίτευσης που μάχεται υπέρ του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της Ελλάδας που τίθεται εν αμφιβόλω από τους επικίνδυνους πειραματισμούς της συγκυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x