MOTO GP

Αυτό είναι το πρόγραμμα για την επανεκκίνηση του MotoGP

Με επτά από τους δώδεκα αγώνες να διεξάγονται σε ισπανικό έδαφος και οι υπόλοιποι σε κοντινές περιοχές θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα.

Τα πλάνα που καταστρώνονται για τη διεξαγωγή του φετινού MotoGP αποκάλυψε η ισπανική «Marca». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει διαμορφωθεί ήδη το πρόγραμμα των αγώνων, με τους 7 από τους 12 να διεξάγονται στην Ισπανία.

Η αρχή θα γίνει με διπλό αγώνα στην πίστα του Χέρεθ στις 19 Ιουλίου και στις 26 Ιουλίου. Στη συνέχεια, οι ομάδες θα ταξιδέψουν στο Μπρνο για το grand prix της Τσεχίας και από εκεί στην Αυστρία, όπου θα διεξαχθούν αγώνες για δύο διαδοχικά Σαββατοκύριακα.

Η επιστροφή στην Ισπανία θα γίνει αμέσως μετά, με αγώνα στο Μοντμελό, στην Καταλονία. Από εκεί, η δράση θα μεταφερθεί στην Ιταλία, για δύο αγώνες στο Μισάνο και θα επιστρέψει ξανά στην Ισπανία, με διπλούς αγώνες στην Αραγονία και στο Τσέστε, στη Βαλένθια.

Όλα αυτά, φυσικά, υπό την προϋπόθεση ότι οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες και οι υγειονομικές Αρχές των χωρών θα επιστρέψουν τη διεξαγωγή των αγώνων.

Ωστόσο, θεωρείται απίθανο να γίνουν αγώνες με κόσμο, τουλάχιστον ως και αυτούς που έχουν προγραμματιστεί στην Ιταλία. Ανάλογα με τις συνθήκες που θα έχουν διαμορφωθεί ως τότε, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να ανοίξουν οι πόρτες για τον κόσμο στην Αραγονία και στη Βαλένθια.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x