Viral

Αυτό θα -πρέπει να- είναι το εξώφυλλο του νέου FIFA! (pic)

Αθώος ή ένοχος, για το αν έφαγε το περιβόητο σάντουιτς επειδή πείνασε ή επειδή… το έπαιξε, ο Γουέιν Σο θα είναι πάντα στις καρδιές μας. Και ακριβώς για αυτό, το FIFA 18 πρέπει να είναι κάπως έτσι...

Μέσα σε 24 ώρες, ο Γουέιν Σο έζησε ό,τι, πιθανότατα, δεν έχει ζήσει στα 45 χρόνια της ζωής του.

Ο ευτραφής γκολκίπερ της Σάτον έκατσε στον πάγκο, έστω, της ομάδας του, βλέποντάς τη να αντιμετωπίζει την Άρσεναλ στο Κύπελλο, βιώνοντας, έτσι -όπως και οι συμπαίκτες του- όχι, απλά, τις μεγαλύτερες, αλλά τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της καριέρας του.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και ενώ πριν από αυτή τα αφιερώματα για τον… όγκο του έδιναν και έπαιρναν, ο Σο έκανε κάτι μυθικό: Έβγαλε ένα σάντουιτς και το καταβρόχθισε, με τα social media να παίρνουν «φωτιά», και το… θηρίο να γίνεται ήρωας για τους απανταχού ευτραφείς (και όχι μόνο) ανά τον κόσμο, που γουστάρουν να το κλωτσούν το ρημάδι το τόπι. Για και αυτοί μπορούν, βρε αδερφέ!

Και «καπάκια», η… αποκαθήλωση. Η είδηση ότι ο Άγγλος τερματοφύλακας -όπως ο ίδιος αποκάλυψε!- γνώριζε πως μία στοιχηματική εταιρεία είχε δώσει το να… εξαφανίσει σάντουιτς σε ποσοστό 8 προς 1, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να διεξάγει έρευνα και στιγμές αργότερα, η Σάτον διέκοψε τη συνεργασία της μαζί του, μόνο και μόνο για τον αρνητικό ντόρο που προκάλεσε στους Λονδρέζους…

Όσο και να μας στεναχώρησε, ωστόσο, ο Γουέιν Σο έχει γίνει, πλέον, ίνδαλμα. Και η απαίτηση των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων το FIFA 18 να είναι κάπως έτσι, πρέπει να γίνει πράξη!

Υ.Γ.: Το βιβλιαράκι μέσα να έχει και σουβλατζίδικα που κάνουν delivery.

inner

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x