Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, οι δύο Σκοπιανοί αναζητούνταν βάση εντάλματος των δικαστικών αρχών ΠΓΔΜ από τον Ιούλιο.

Οι δύο ανώτατοι αξιωματούχοι ασφαλείας, κατάφεραν να διαφύγουν της σύλληψης εγκαταλείποντας την χώρα, καθώς οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους εντοπίσουν μέσω των κινητών τηλεφώνων, ωστόσο οι δύο καταζητούμενοι κατάφεραν να παραπλανήσουν τις αρχές αφήνοντας τα κινητά τους τηλέφωνα σε σπίτι όπου βρίσκονταν.

Εν τω μεταξύ οι σκοπιανές αρχές διαπίστωσαν ότι Γκρουέφσκι είχε διπλή ταυτότητα κυκλοφορώντας με το όνομα Βλαντιμίρ Βαρέλοφ, ο οποίος ήταν συμπατριώτης του και εργαζόμενος στις σκοπιανές μυστικές υπηρεσίες.

Οι δύο συλληφθέντες που αναμένεται να εκδοθούν στη γειτονική χώρα, κατηγορούνται για καταστροφή ενοχοποιητικών στοιχείων που αφορούν την κυβέρνηση Γκρουέφσκι και αποκαλύφθηκαν από τον τότε επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ζόραν Ζάεφ που είναι σήμερα ο πρωθυπουργός της χώρας.

Πηγή: Thessnews.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ