Games

Αυτός είναι ο καλύτερος πανηγυρισμός στο FIFA 17… και κανείς δεν ξέρει πώς στα κομμάτια γίνεται!

Η κουτουλιά στο σημαιάκι και ο χορός του Homer -από το Simpsons- δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτόν τον πανηγυρισμό του FIFA 17! Μόνο που «βγαίνει» τόσο σπάνια όσο ο Μέσι από την 11άδα της Μπαρτσελόνα.

Ανέκαθεν -ακόμη και τότε που τα γραφικά δεν σου επέτρεπαν να ξεχωρίσεις το κεφάλι του ποδοσφαιριστή από τον… πισινό του- σε κάθε ποδοσφαιράκι ΕΝΑ μας σήκωνε από καναπέδες, πολυθρόνες, ντιβάνια, καρέκλες…

Με εξαίρεση, βέβαια, εκείνες τις φάσεις που περνούσες ΟΛΗ την αντίπαλη ομάδα και έστελνες την μπάλα δοκάρι ή, χειρότερα, πάνω στον τερματοφύλακα… Εκεί, σηκωνόσουν μεν, αλλά έτοιμος να πετάξεις το χειριστήριο στον τοίχο και να διαλύσεις την κονσόλα με ένα σφυρί.

Αυτό, όμως, που μας ξεσήκωνε πραγματικά, ήταν οι ευφάνταστοι πανηγυρισμοί μετά την επίτευξη γκολ, που έρχονταν να «κολλήσουν» με τη σφιγμένη γροθιά μας, τα… πεταγμένα νεύρα στον λαιμό, το χοροπηδητό πάνω στον καναπέ και το σχετικό μπινελίκι που συνόδευε τα παραπάνω.

Ειδικά στο FIFA, οι δημιουργοί μας κακομάθαιναν πάντα. Φέτος, όμως, το… τερμάτισαν! Ψαχουλεύοντας το φετινό παιχνίδι -και εντελώς τυχαία- βρήκαμε τον κορυφαίο πανηγυρισμό ever. Μετά, λοιπόν, την κουτουλιά στο σημαιάκι του κόρνερ και τον χορό του Homer από το Simpsons, ιδού η… βύθιση! Οι παίκτες τρέχουν, κάθονται πάνω σε μια διαφημιστική πινακίδα, κλείνουν τις μύτες τους και… βουτάνε με την πλάτη σαν δύτες!

Πώς στα κομμάτια «βγαίνει» αυτός ο πανηγυρισμός;

Δεν έχουμε ιδέα!

Απλά, μην το προσπαθήσετε στο σπίτι.

Σοβαρά, όχι.

Θα σας σπάσουν τα νεύρα μέχρι να αποφασίσουν οι παίκτες σας να… βουτήξουν.

Οπότε, απολαύστε το εδώ:



Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x