Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Αυτός ο κόσμος αξίζει πραγματικά πολλά

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος γράφει για την μεγάλη παρουσία των Λαρισαίων στο ματς των Ισπανών με τους Γερμανούς στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-19, δείχνοντας ότι λατρεύουν το ποδόσφαιρο.

Tο απόλυτο ρεκόρ για αγώνα ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-19, σε ματς που δεν αγωνίζεται η γηπεδούχος ομάδα συνέβη στη Λάρισα πριν λίγες μέρες, αλλά
πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων και των σάιτ, όπως συνήθως γίνεται με τις καλές ειδήσεις!

Οι σχεδόν 8.000 άνθρωποι που αψήφησαν τη ζέστη και πήγαν να δουν το παιχνίδι των Ισπανώνμε τους Γερμανούς απλά λατρεύουν να βλέπουν
ποδόσφαιρο και το απέδειξαν και την επόμενη μέρα όταν 14.000 κατέκλυσαν το AEL FC Arena για τη συνάντηση της Εθνικής μας με τους Αυστριακούς!
Είναι απτή απόδειξη πόσο οι άνθρωποι στη Λάρισα αγαπάνε το ίδιο το άθλημα και θέλουν να βλέπουν σημαντικούς αγώνες σε μία πόλη που έχει ποδοσφαιρική κουλτούρα!

Αυτό το ευρωπαϊκό τουρνουά Νέων όπως πάντα θα μας δώσει την ευκαιρία να απολαύσουμε από πρώτο χέρι τους αυριανούς σταρ, αυτούς που θα πρωταγωνιστούν στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 2020 στα γήπεδα όλου του κόσμου. Ταυτοχρόνως, έχουμε μια ακόμη απόδειξη του ποια είναι η κορυφαία ποδοσφαιρική σχολή στον πλανήτη αυτή τη στιγμή και γενικά στον 21ο αιώνα και δεν είναι άλλη από την Ισπανία! Ο τρόπος που οι μικροί «φούριας ρόχας» διέλυσαν τη Γερμανία ήταν ξεκάθαρο δείγμα γραφής για το ποια ομάδα θα
αναδειχτεί πρωταθλήτρια στο τέλος του μήνα! Η Εθνική μας ομάδα στάθηκε τυχερή στην πρεμιέρα, αφού η νίκη με 2-0 επί της Ουκρανίας ήταν μαγική εικόνα! Στο 0-0 με την Αυστρία αν και μείναμε άσφαιροι, η εικόνα βελτιώθηκε!

Απόψε με τη Γαλλία στο τελευταίο ματς, μας αρκεί και μία ισοπαλία, αλλά θα είναι λάθος να πούμε πως βολευτήκαμε. Σε τέτοια ματς πάντα ο κίνδυνος παραμονεύει!

Γενικά και στις τέσσερις πόλεις (Βόλο, Λάρισα, Κατερίνη και Βέροια) αγκάλιασαν τη διοργάνωση δικαιώνοντας όποιον είχε μέσα από την ΕΠΟ την ιδέα να ζητήσουμε αυτό το τουρνουά! Και αυτός ο κόσμος, που παρά τη ζέστη έχει κατακλύσει τα στάδια που γίνονται οι αγώνες, αξίζει πραγματικά πολλά! Και το πιο ελάχιστο που του οφείλουν οι παράγοντες ειίναι να του το προσφέρουν πίσω ξανά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x