Χάντμπολ

«Αυτοσκοπός η πρόκριση, από εμάς εξαρτάται»

Δηλώσεις του Χάρη Μάλλιου για τους αγώνες κόντρα σε Κύπρο και Νησιά Φερόε

Αποστολή στα Φερόε
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Άπαντες στην Εθνική Ανδρών γνωρίζουν ότι οι αναμετρήσεις στο Τόρσαβν απέναντι σε Κύπρο και Νησιά Φερόε για την 1η προκριματική φάση του EURO 2020 είναι ίσως οι σημαντικότερες της τελευταίας δεκαετίας για το ελληνικό χάντμπολ.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση θα σημαίνει ότι το όνειρο της πρόκρισης στην τελική φάση παραμένει ζωντανό και φυσικά το κίνητρο πολύ μεγάλο, αφού το EURO 2020 θα διεξαχθεί με 24 ομάδες, οι 20 εκ των οποίων θα περάσουν από την 2η προκριματική φάση, στην οποία θα συμμετέχουν 32 ομάδες.

Ο πλέι μέικερ της Εθνικής ομάδας Χάρης Μάλλιος σχολίασε: «Δόξα τον Θεό, μετά από ένα δύσκολο ταξίδα, φτάσαμε όλοι καλά. Τα αφήνουνε όλα στο παρελθόν και επικεντρωνόμαστε σε αυτό που δουλέψαμε όλο αυτόν τον καιρό και εγκεφαλικά και σωματικά, να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω θα παρουσιαστούμε έτοιμοι στο τουρνουά. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, ωστόσο εκτιμώ ότι τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν καθαρά από την διάθεση και την ενέργεια που θα βγάλουμε εμείς στο γήπεδο. Η πρόκριση είναι αυτοσκοπός. Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x