Επικαιρότητα

Αχαΐα: Συνελήφθη φυγόποινος με καταδίκη για ναρκωτικά

Φυγόποινος αποδείχθηκε ένας 58χρονος Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Πηνειού στην περιοχή Καλύβια της Αχαΐας.

Φυγόποινος αποδείχθηκε ένας 58χρονος Έλληνας ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του τμήματος Πηνειού στην περιοχή Καλύβια της Αχαΐας. Από την διασταύρωση των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι καταζητούνταν για να εκτίσει ποινή για ναρκωτικά.

Σε βάρος του 58χρονου είχε εκδοθεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 28 μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, η οποία εκκρεμούσε. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές Αγίου Στεφάνου για να την εκτίσει.

*** Στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας βρέθηκε μια 60χρονη Ελληνίδα που κατοικεί στην Καρδίτσα, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας, με ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 2.900 ευρώ, την οποία θα πρέπει να πληρώσει για να αφεθεί ελεύθερη.

Πηγή: www.protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x