Betmasters

Α’ Γερμανίας: Πρώτο εντός με Στέγκερ οι Βεστφαλοί

Λυτρωτική η κίνηση της διοίκηση της Ντόρτμουντ να διώξει επιτέλους τον Μποζ από τον πάγκο. Με το δεξί ξεκίνησε ο Στέγκερ και σήμερα θα βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε η 16η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα. Με σύμμαχο την παράδοση Μπάγερν και Ντόρτμουντ. Απουσίες στην Κολωνία.

Κολωνία – Βόλφσμπουργκ

Η Κολωνία ηττήθηκε πολύ δύσκολα στο Μόναχο και αναμφίβολα πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις. Το τελικό 1-0 την τιμάει, αφού συν τοις άλλοις έπαιξε για ακόμα μία φορά με πολλές απουσίες. Χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα ψυχολογίας. Λείπουν Οσάκο, Γκιρασί, Ράους, Γκόρντομπα, Κεϊρός, Πιζάρο, Ρίσε και Τσόλερ. Πέρσι επικράτησε με 1-0 της Βόλφσμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο 1-1 με τη Λειψία χάνοντας στο τέλος δυο τεράστιες ευκαιρίες, αλλά η συνολική τους συμπεριφορά δεν ήταν για κάτι παραπάνω. Τέταρτο over στα έξι τελευταία. Λείπουν Μπλαζικόφσκι και Καμάτσο. Θα παραταχθούν με 4-2-3-1 στην Κολωνία και αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον Μάριο Γκόμες. Προκαλεί το διπλό, όσο η Κολωνία δεν βλέπεται, αλλά επειδή τελευταία παίζει με τρομερό τσαμπουκά θα το αφήσω στη μοίρα του.

Φρανκφούρτη – Σάλκε

Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση για την Φρανκφούρτη στο Αμβούργο με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά μέχρι το 25’ είχε φέρει την κατάσταση στα μέτρα της. Έλεγξε τον ρυθμό στη συνέχεια. Εδώ και έξι αγώνες δέχεται ακριβώς ένα γκολ. Τα 4 από τα αυτά τα ματς ήταν goal/goal και είχαν σύνολο τερμάτων «2-3». Η Σάλκε συνεχίζει να μην παίζει καλά τελευταία, αλλά πραγματικά έχει άστρο. Προηγήθηκε 2-0 της Άουγκσμπουργκ, ισοφαρίστηκε και παρότι έδειχνε να συμβιβάζεται ήρθε ένα πέναλτι στο 80’ για να της χαρίσει τη νίκη. Δέκα ματς αήττητη με 5 νίκες και 5 ισοπαλίες. Τέταρτο διαδοχικό goal/goal. Σέβομαι τη φόρα των φιλοξενούμενων, αλλά και η πορεία της Φρανκφούρτης είναι καταπληκτική. Θα πήγαινα στον ξερό άσο, αλλά επειδή οι γηπεδούχοι βγάζουν κόμπλεξ εντός θα τον καλύψω με την ισοπαλία.

Άουγκσμπουργκ – Φράιμπουργκ

Έφτασε πολύ κοντά στην ισοπαλία κόντρα στη Σάλκε, αλλά ένα ανόητο πέναλτι δέκα λεπτά πριν το τέλος έφερε ην ήττα με 3-2 για την Άουγκσμπουργκ. Στα θετικά η αντίδραση που έβγαλε παρότι βρέθηκε πίσω με 2-0. Πρώτη ήττα μετά από τρεις αγώνες. Τέταρτο διαδοχικό goal/goal. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με Φινμπόγκασον στην κορυφή. Η Φράιμπουργκ βρίσκεται στα καλύτερά της κερδίζοντας με 4-3 την Κολωνία και με 1-0 την Γκλάντμπαχ στα δύο τελευταία συμπληρώνοντας τέσσερα ματς αήττητη. Λείπουν Λίνχαρτ, Νιντερλέχνερ και Φραντς. Στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις της στο Άουγκσμπουργκ δεν έχει νίκη μετρώντας δύο ήττες και δύο ισοπαλίες. Πέρσι έφυγε με το 1-1. Κλασικό 4-4-2 κι απόψε με επιθετικό δίδυμο τους Κλάιντιστ και Πέτερσεν.

Στουτγάρδη – Μπάγερν

Ματσάρα στην Στουτγάρδη, με τη γηπεδούχο να θέλει να αποδείξει πως ο υποβιβασμός ήταν απλώς μια κακή παρένθεση και βρίσκεται εκ νέου σε τοπ επίπεδου. Στην έδρα της… δαγκώνει έχοντας 5 νίκες σε 7 αγώνες και μόλις 4 γκολ παθητικό. Ηττήθηκε μεσοβδόμαδα στο Χοφενχάιμ με 1-0 και γκολ 9 λεπτά πριν το φινάλε. Μεγάλο πλήγμα οι απουσίες των Ακολό και Δώνη. Η Μπάγερν έχει ξεφύγει 9 ολόκληρους βαθμούς από τους διώκτες της και το πρωτάθλημα θα το πάρει για ακόμα μία σεζόν σβηστά όπως πάει το πράγμα. Νέα νίκη, έστω και οριακά επί της Κολωνίας με 1-0. Ξεκάθαρη την υποτίμησε και κράτησε δυνάμεις. Δεν το πλήρωσε. Έξι νίκες στα επτά τελευταία. Λείπουν Ρόμπεν, Τιάγκο, Μπερνάτ και φυσικά ο κίπερ Νόιερ. Δεν αλλάζει το 4-2-3-1 με τον Λεβαντόφσκι μπροστά και τους Μίλες, Κομάν και Χάμες να κινούνται από πίσω του. Τέσσερα σερί διπλά στην Στουτγάρδη. Στο χέρι των φιλοξενούμενων να τα κάνουν πέντε, αλλά οι αποδόσεις του διπλού είναι αστείες. Δεν αποκλείω το under 3,5 λόγω των απουσιών της Στουτγάρδης μπροστά.

Βέρντερ – Μάιντζ

Μεγάλη η νίκη της Βέρντερ επί της Ντόρτμουντ με 2-1, αλλά δεν θα μπορούσε να έχει συνέχεια. Κακή εμφάνιση και απολύτως δίκαιη ήττα από τη Λεβερκούζεν με 1-0. Τέταρτο no goal στα πέντε τελευταία. Λείπει ο αναντικατάστατος μεσοεπιθετικός Μπάρτελς. Με 4-3-3 οι γηπεδούχοι και τους Γιουνούζοβιτς, Κάιντς και Κρούζε μπροστά. Η Μάιντζ ηττήθηκε δίκαια από την Ντόρτμουντ με 2-0. Είχε την ατυχία να πέσει πάνω στην απόλυση του Μποζ στην αντίπαλό της και την βρήκε με αλλαγμένη ψυχολογία. Τέσσερα ματς μακριά από τη νίκη. Τρία goal/goal σε αυτό το διάστημα. Ακόμα δεν έχει κάνει σεφτέ εκτός έδρας μετρώντας 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Λείπουν Αντλερ, Ονισίβο και Μπελ. Μια τετραετία αήττητη στην Βρέμη. Με 4-3-3 και τους Μούτο, Χόλτμαν, Εζτουνάλι να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα. Από τη μέρα που άλλαξε προπονητή η Βέρντερ έχει πάρει όλα τα ματς εντός. Είναι σε θέση να συνεχίσει το σερί κόντρα στην ανύπαρκτη εκτός έδρας Μάιντζ. Value o άσος στα όρια του 2.00.

Ντόρτμουντ – Χοφενχάιμ

Ολη η Ευρώπη το ήξερε εκτός από τη διοίκηση της Ντόρτμουντ, που κράταγε τον Μποζ παρότι τα αρνητικά αποτελέσματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Τελικά ήρθε η απομάκρυνση και συνάμα η λύτρωση για τους Βεστφαλούς που κέρδισαν εκτός έδρας τη Μάιντζ με 2-0. Ο Στέγκερ έδειξε να κάνει τα αυτονόητα και θα συνεχίσει έτσι παίζοντας με 4-3-3 και τους Πούλισιτς, Γιαρμολένκο και Ομπαμεγιάνγκ στην επίθεση. Έξι goal/goal στα επτά τελευταία για τους γηπεδούχους, που δεν θα έχουν Σούρλε, Κάστρο, Γκέτσε, Φίλιπ, Ρόις και Πίστσεκ στη σύνθεσή τους. Η Χοφενχάιμ ξεπέρασε την ήττα από το Αννόβερο κερδίζοντας την Στουτγάρδη δίκαια με 1-0. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και σπατάλησε πολλές ευκαιρίες μέχρι το γκολ. Τέταρτο διαδοχικό no goal. Μακριά από την έδρα της τρέχει ένα σερί πέντε κολλητών over. Στην έδρα της Ντόρτμουντ έχει γνωρίσει τέσσερις σερί ήττες, οι τρεις με over. Επειδή δεν αποκλείω να βάλουν γκολ οι φιλοξενούμενοι απόψε θα κυνηγήσω την παράδοση επιλέγοντας εκ νέου το combo άσου και over.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά της Γερμανίας από το betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x