Επικαιρότητα

Βαρκελώνη: Θρίλερ και με τον άνδρα που δεν σταμάτησε σε έλεγχο - Πέθανε από μαχαίρωμα

Αποδείχθηκε ότι δεν πέθανε από πυρά αστυνομικών - Δεν ήταν και στο τιμόνι του οχήματος - Ερώτημα αν ο οδηγός ήταν ο δράστης της επίθεσης στη Λας Ράμπλας

Ένα νέο θρίλερ εξελίσσεται στη Βαρκελώνη καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της φονικής επίθεσης στον πεζόδρομο της Λας Ράμπλας το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο άνδρας που ανακοινώθηκε ότι σκοτώθηκε επειδή επιχείρησε να περάσει από σημείο ελέγχου αστυνομικών λίγη ώρα μετά την επίθεση αποδείχθηκε ότι αφενός δεν βρισκόταν στη θέση του οδηγού και αφετέρου δεν έχασε τη ζωή του από πυρά αστυνομικών αλλά από μαχαίρι.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Καταλονίας Γιοακίμ Φορν το πρωί της Παρασκευής μετά και την ολοκλήρωση της νεκροψίας-νεκροτομής, ο άνδρας αυτός έφερε θανατηφόρα τραύματα από μαχαίρι.

Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα La Vanguardia, γεννάται το ερώτημα ποιος βρισκόταν στο τιμόνι του αυτοκινήτου αυτού. Πλέον η αστυνομία αναζητά και τον οδηγό αυτού του οχήματος καθώς αυξάνονται οι πιθανότητες να ήταν ο οδηγός του λευκού βαν που αιματοκύλισε τη Βαρκελώνη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x