Ελλάδα

Παππάς: «Πάμε να το πάρουμε»

Ο στόχος επιτεύχθηκε απέναντι στην Ισπανία και τώρα η Εθνική Νέων πάει να κατακτήσει το χρυσό, όπως δήλωσε ο Νίκος Παππάς, στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο στόχος επιτεύχθηκε απέναντι στην Ισπανία και τώρα η Εθνική Νέων πάει να κατακτήσει το χρυσό, όπως δήλωσε ο Νίκος Παππάς, στον ΝovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι μεγάλη στιγμή αυτή. Πετύχαμε το στόχο μας και αύριο είναι το σημαντικό. Πάμε να πάρουμε το χρυσό», τόνισε αρχικά ο νεαρός γκαρντ, ενώ στη συνέχεια για την αναμέτρηση είπε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια μπήκαμε δυνατά και παίξαμε καλά. Ο προπονητής είχε εμπιστοσύνη σε εμάς και απλά είπε να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Στους 94.6 μίλησαν και οι:

Λεωνίδας Κασελάκης: «Να ξεχάσουμε το σημερινό και να συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι. Όταν είσαι μέλος αυτής της ομάδας πρέπει να είσαι υπερήφανος και να τα δίνεις όλα για αυτήν».

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: «Μετά τον τελικό, τελειώνει και η δουλειά μας. Από την αρχή της διοργάνωσης, βλέπαμε το χρυσό Είμαστε έτοιμοι για αύριο και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε».

Βαγγέλης Μάντζαρης: «Μπήκαμε νευρικά, όμως στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και με τη βοήθεια του κόσμου γυρίσαμε το παιχνίδι. Όλοι στην ομάδα θέλουμε την Γαλλία στον τελικό γιατί της χρωστάμε κάτι από το μεταξύ μας παιχνίδι στους ομίλους».

Ζήσης Σαρικόπουλος: «Ήταν μια συνολική προσπάθεια και η βοήθεια του κόσμου μας έδωσε ώθηση για να φτάσουμε στη νίκη. Στον τελικό θέλω τη Γαλλία, για να πάρω εκδίκηση».

Γιώργος Μπόγρης: «Ήταν μια απίστευτη χρονιά για μένα και μακάρι να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ένας τελικός και με όποιον να παίξεις είναι το ίδιο».

Όσο για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δε θέλησε να σχολιάσει κάτι, λέγοντας πως: «Τώρα δε θέλω να πω κάτι για αυτό, είμαστε εδώ για την Εθνική και θα μιλήσουμε μόνο για αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x