Final Four 2010

Παπαλουκάς: «Nα αλλάξουμε συμπεριφορά»!

Ελληνικό έδαφος πάτησε η αποστολή του Ολυμπιακού, που επέστρεψε από το Παρίσι. Η απογοήτευση ήταν εμφανής στα πρόσωπα των παικτών, οι οποίοι ονειρεύονταν διαφορετική επιστροφή στην πατρίδα. Η Μπαρτσελόνα, όμως, μετέτρεψε το όνειρο σε ...εφιάλτη. Τα πλέι οφ του πρωταθλήματος σκέφτονται, πλέον, όλοι στον Ολυμπιακό, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις τους στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ενδεικτικά όσα είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς: «Για να καταφέρουμε να το κατακτήσουμε θα πρέπει να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας»!

Ελληνικό έδαφος πάτησε η αποστολή του Ολυμπιακού, που επέστρεψε από το Παρίσι. Η απογοήτευση ήταν εμφανής στα πρόσωπα των παικτών, οι οποίοι ονειρεύονταν διαφορετική επιστροφή στην πατρίδα. H Μπαρτσελόνα, όμως, μετέτρεψε το όνειρο σε ...εφιάλτη. Τα πλέι οφ του πρωταθλήματος σκέφτονται, πλέον, όλοι στον Ολυμπιακό, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις τους στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Ενδεικτικά όσα είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, που μίλησε και για τον τελικό της Ευρωλίγκας με την Μπάρτσα, αλλά και για την επόμενη μέρα: «Μπήκαμε πολύ χαλαρά στο παιχνίδι. Θεωρώ πάντως ότι το τελικό σκορ μας αδικεί και δεν είναι συμβατό με την εικόνα που έχουμε σαν ομάδα. Η Μπαρτσελόνα έπαιξε καλύτερα, ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και κατάφερε να το κερδίσει δίκαια. Πλέον επιστρέφουμε στην Ελλάδα, έχοντας μόνο μιάμιση μέρα για να ξεκουραστούμε, καθώς μπροστά μας υπάρχει ο βασικός στόχος της χρονιάς, που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για να καταφέρουμε να το κατακτήσουμε θα πρέπει να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας».

Στο κακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στον τελικό στάθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης: «Υπάρχει απογοήτευση και στενοχώρια. Παίξαμε δύο παιχνίδι στον Final Four. Στον τελικό δεν τα καταφέραμε και στον ημιτελικό περάσαμε δύσκολα. Κάναμε κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι το οποίο το πληρώσαμε. Γενικότερα, τον τελευταίο 1,5 μήνα ξεκινάμε άσχημα στα ματς. Άλλα παιχνίδια καταφέρνουμε να τα γυρίσουμε και άλλα όχι».

Τέλος, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος δήλωσε: «Μπήκαμε πολύ άσχημα και όταν το συνειδητοποιήσαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πολύ αργά. Δώσαμε στην Μπαρτσελόνα τη δυνατότητα να κάνει το παιχνίδι της και βρεθήκαμε να κυνηγάμε από την αρχή στο σκορ».

Σε ερώτηση αν ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας, απάντησε: «Πιστεύω ότι αν παίξουμε σύμφωνα με τις πραγματικές μας δυνατότητες μπορούμε. Αλλά αν παίξουμε όπως χθες, δεν θα τα καταφέρουμε. Και δύο μέρες να παίζαμε με τη Μπαρτσελόνα δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσουμε».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x