Ελλάδα

Καλά στην υγεία τους Περπέρογλου, Σμιθ

Από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας αποχώρησαν πριν λίγο Στράτος Περπέρογλου και Στίβεν Σμιθ μετά την επίθεση που δέχθηκε με πέτρες το πούλμαν του Παναθηναϊκού ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για τον πρώτο τελικό. Οι παίκτες των «πράσινων, που τραυματίστηκαν από θραύσματα στα μάτια και το πρόσωπο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικής δύναμης, εξετάστηκαν από οφθαλμίατρο και ωτορινολαρυγγολόγο και διεγνώσθησαν καλά στην υγεία τους.

Από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας αποχώρησαν πριν λίγο Στράτος Περπέρογλου και Στίβεν Σμιθ μετά την επίθεση που δέχθηκε με πέτρες το πούλμαν του Παναθηναϊκού ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για τον πρώτο τελικό.

Οι παίκτες των «πράσινων, που τραυματίστηκαν από θραύσματα στα μάτια και το πρόσωπο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο συνοδεία αστυνομικής δύναμης, εξετάστηκαν από οφθαλμίατρο και ωτορινολαρυγγολόγο με τις διαγνώσεις να κάνουν λόγο για θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, κεφαλαλγίες και οξύ πόνο στα μάτια.

Οι γιατροί του νοσοκομείου περιποιήθηκαν τα τραύματα των παικτών, ενώ δόθηκε και στους δύο αντιβίωση και θεραπευτική αγωγή.

Τόσο ο Στράτος Περπέρογλου, όσο και ο Στίβεν Σμιθ θα εξεταστούν και τις επόμενες ημέρες από το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού για να διαπιστωθεί η πορεία της υγείας τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x