Ελλάδα

Σχινάς, Αναστόπουλος και Γκόντας στον τελικό

Ο Τόμι Σχινάς, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος και ο Σπύρος Γκόντας κληρώθηκαν να διευθύνουν τον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1, που θα γίνει στις 19:00 στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Στην κλήρωση που έγινε το μεσημέρι συμμετείχαν ακόμη τρεις διαιτητές, οι Χρήστος Χριστοδούλου, Γιώργος Τανατζής και Γιάννης Φούφης. Ο τελευταίος κληρώθηκε ως αναπληρωματικός ρέφερι.

Ο Τόμι Σχινάς, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος και ο Σπύρος Γκόντας κληρώθηκαν να διευθύνουν τον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών της Α1, που θα γίνει στις 19:00 στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Στην κλήρωση που έγινε το μεσημέρι συμμετείχαν ακόμη τρεις διαιτητές, οι Χρήστος Χριστοδούλου, Γιώργος Τανατζής και Γιάννης Φούφης. Ο τελευταίος κληρώθηκε ως αναπληρωματικός ρέφερι. Κομισάριοι της αναμέτρησης είναι οι Μπακάλης, Μαύρος.

Σημειώνεται πως ο Τόμι Σχινάς είχε διευθύνει και τον τέταρτο τελικό, ο Παναγιώτης Αναστόπουλος τον πρώτο και τον τέταρτο, ενώ ο Σπύρος Γκόντας τον δεύτερο. Εκτός κληρωτίδας έμειναν οι κ.κ. Πηλοΐδης, Καρακατσούνης και Κορομηλάς, που βρίσκονται στην Ισπανία για σεμινάριο της FIBA.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε στη διαδικασία ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας. Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που αναλαμβάνει στο εξής ηγετικό ρόλο στην ΚΑΕ, αλλά δεν αναμένεται να μεταβεί τελικά στο ΣΕΦ για λόγους ασφαλείας, αλλά και ο τιμ μάνατζερ Μάνος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x