Ελλάδα

Περπέρογλου: «Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου»

Οι νέοι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό τον βοήθησαν να ξεπεράσει γρήγορα τις δυσκολίες, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην του ομάδα τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Στράτος Περπέρογλου. Ο διεθνής φόργουροντ ξεκαθάρισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν ψυχολογία εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να πετύχουν στο τέλος τους στόχους τους.

Οι νέοι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό τον βοήθησαν να ξεπεράσει γρήγορα τις δυσκολίες, αγωνιζόμενος για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην του ομάδα τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε μετά το τέλος του αγώνα ο Στράτος Περπέρογλου.

Ο διεθνής φόργουροντ ξεκαθάρισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν ψυχολογία εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη, προκειμένου να πετύχουν στο τέλος τους στόχους τους.

«Στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο το συναίσθημα να αγωνιστώ για πρώτη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως με βοήθησαν οι συμπαίκτες κου και το ξεπέρασα γρήγορα προκειμένου να βοηθήσω. Μου βγήκε το παιχνίδι αρκετά και χαίρομαι που συνέβαλα ώστε να νικήσουμε».

«Αν δεν παίζαμε τόσο καλή άμυνα δεν θα παίρναμε τόσο μεγάλο διπλό. Βέβαια πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι, καθώς ακόμα δεν κάναμε τίποτα. Σίγουρα αποκτήσαμε ψυχολογική τόνωση που θα μας βοηθήσει στη συνέχεια, ώστε να βελτιωθούμε κι άλλο και να φτάσουμε στους στόχους που έχουμε θέσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x