Euroleague

Λο: «Δύσκολο το έργο μας»

Ικανοποίηση προκάλεσε στον Έισι Λο η νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι, ωστόσο ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η συνέχεια για την ομάδα του θα είναι δύσκολη.

Ικανοποίηση προκάλεσε στον Έισι Λο η νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι, για την 10η αγωνιστική της Euroleague, ωστόσο ο γκαρντ των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η συνέχεια για την ομάδα του θα είναι δύσκολη.

Όπως εξήγησε όλες οι ομάδες στην φάση των «16» είναι πολύ καλές για αυτό ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς και να βελτιώνονται καθημερινά για να συνεχίσουν στη διοργάνωση.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παρότι οι αντίπαλοι μας είχαν ελάχιστες πιθανότητες να περάσουν μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Σημασία έχει ότι καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τη νίκη και κοιτάζουμε τη συνέχεια», είπε ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε: «Είναι καλό για την ψυχολογία μας ότι συνεχίσαμε το νικηφόρο σερί, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο ρυθμό και να προσπαθήσουμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα γιατί το Top 16 θα είναι πολύ δύσκολο το έργο μας καθώς όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x