Ελλάδα

Μπαρτζώκας: «Η νίκη δεν μας δίνει τίτλο, αλλά…»

Στην σπουδαιότητα της νίκης του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού λόγω του αβαντάζ που θα δώσει στους «ερυθρόλευκους» στα πλέι οφ, στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Χαρούμενος για τη νίκη τoυ Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν όπως είναι λογικό ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην παρουσία του κόσμου και την όμορφη ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, έδωσε τα συγχαρητήριά του στους «πράσινους» ωστόσο τόνισε ότι τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα εξηγώντας ότι η συγκεκριμένη νίκη απλά δίνει στην ομάδα του πλεονέκτημα μέχρι τέλους.

«Το παιχνίδι είχε πολύ καλή ατμόσφαιρα, ο κόσμος μας έσπρωξε στη νίκη αλλά ήταν σε απολύτως αθλητικό πλαίσιο. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν πολύ. Ελέγξαμε το ματς και στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν στο +10 όμως χάναμε ανά διαστήματα τη συγκέντρωση και επιτρέπαμε στον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στο ματς. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που πάλεψε μέχρι τέλους και δεν παράτησε το παιχνίδι του, είναι υπέρ του αυτό», είπε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» και πρόσθεσε:

«Η νίκη αυτή δεν μας δίνει τίτλος αλλά σαφέστατο προβάδισμα μέχρι τέλους. Για αυτό το λόγο κιόλας είναι σημαντική. Οι βολές που χάσαμε μας… πονάνε. Δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας προβληματίσει, μπορεί να οφείλεται στην κούραση κάποιων παικτών ή και στην πίεση. Τα επιθετικά ριμπάουντ που πήραμε έδειξαν ότι βελτιωθήκαμε στο συγκεκριμένο τομέα. Δείξαμε μαχητικότητα και διάθεσή. Συγχαρητήρια και στον κόσμο μας, αλλά και στις δύο ομάδες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x