Τα ντέρμπι χρειάζονται συγκέντρωση –σε άμυνα και επίθεση- και τα 40 λεπτά και αυτό δεν το έκανε ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα να ηττηθεί (72-67) από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

«Ξεκινήσαμε καλά στην άμυνα, αλλά στο τέλος δεν είχαμε την ίδια συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να δεχθούμε πολλούς αιφνιδιασμούς από τον Ολυμπιακό και να χάσουμε το ματς. Το ματς του Κυπέλλου θα είναι σίγουρα διαφορετικό, ωστόσο εμείς αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι όλοι στην ομάδα να καταλάβουμε τη σημασία αυτών των παιχνιδιών, γιατί για να έρθει η νίκη θα πρέπει όλοι να συμμετέχουν», δήλωσε αρχικά ο Σοφοκλής Σχορτανίτης και πρόσθεσε αναφορικά με την… υποδοχή που είχε στο ΣΕΦ:

«Τα πράγματα ήταν ήρεμα. Γενικά δεν έγινε κάτι το ιδιαίτερο, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια στα ντέρμπι. Μακάρι να έχουμε ανάλογες συμπεριφορές και στο μέλλον».

Τέλος, για την πορεία του τραυματισμού του, αλλά και για το πότε θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει χωρίς πρόβλημα στην ομάδα του: «Είχα σοβαρούς τραυματισμούς και μάλιστα στάθηκα τυχερός στον πρώτο, γιατί σε ανάλογες περίπτωσεις μπορεί να μείνεις εκτός και για έξι μήνες. Ωστόσο, όλα πάνε καλά και έτσι θα μπορώ να προσφέρω στην ομάδα μου».

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ