Εurobasket 2015

All star… Χαραλαμπόπουλος (pics/vids)

Έπαιξε με τους κορυφαίους και νίκησε (87-82) ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος συμμετείχε στο U18 All Star Game που έγινε στο Λιλ.

Η ομάδα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου αναδείχτηκε νικήτρια του U18 All Star Game που έγινε στο Λιλ, στο πλαίσιο του φετινού Ευρωμπάσκετ.

Ο 18χρονος φόργουορντ αγωνίστηκε 22.16’ πετυχαίνοντας επτά πόντους, τρεις ασίστ, δύο ριμπάουντ και ένα κλέψιμο, στο ματς με τους κορυφαίους «μικρούς» της Ευρώπης.

«Ήταν μια διαφορετική εμπειρία και σίγουρα κάτι χωρίς το παραμικρό άγχος, αν και η αλήθεια είναι ότι είναι ωραίο να είσαι στην πλευρά της νικήτριας ομάδας ακόμη και σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Τέτοιοι αγώνες όμως είναι περισσότερο για να τους διασκεδάζεις, για να γνωρίσεις καλύτερα παίκτες που βρίσκονται στην ίδια ηλικία με σένα και για να προσφέρεις αν μπορείς λίγο θέαμα και έναν όμορφο αγώνα σε όσους ήρθαν στο γήπεδο για να τον παρακολουθήσουν. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί τιμή να σε τοποθετούν ανάμεσα στους κορυφαίους της επόμενης γενιάς. Για μένα ήταν σημαντικό και ότι κατάφερα έστω και λίγο να δω από κοντά την Εθνική Ανδρών και να βρεθώ με τους παίκτες και όλο το επιτελείο, καθώς πέρα από τον αγώνα, μείναμε και στο ίδιο ξενοδοχείο στη Λιλ», δήλωσε ο 18χρονος άσος.

Πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Ιταλός Λεονάρντο Τότε με 23 πόντους, πέντε ριμπάουντ και δύο κλεψίματα.

Δεκάλεπτα: 17-16, 42-38, 61-65, 87-82.
Κόκκινη Ομάδα: Μπλατ 6 (6 α), Ντιλίκινα 13 (8 ασ.), Μέσιτσεκ 7, Μπράντμαρκ, Κοχς 5, Λόπεθ 6, Χαραλαμπόπουλος 7, Τοτέ 23, Ζαν 4, Ζούμπατς 14, Σιόμπεργκ.
Μαύρη Ομάδα: Αλ 2, Τσάραπιτς 10, Μαρίνκοβιτς 17, Μουσίντι 7, Λοπάτιν, Πολαντχανλί 4, Σλάβιτσα 11, Γκομπό 14 (12 ριμπ.), Σίμανιτς 6, Πουρσλ, Ζίζιτς 11.





inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x