BCL

Λάνγκφορντ: «Είναι πολυτέλεια να έρχονται από τον πάγκο ο Ζήσης και ο Ράις»

Στο βάθος πάγκου της ΑΕΚ στάθηκε ο γκαρντ της Ένωσης, Κιθ Λάνγκφορντ...

Στην πολυτέλεια που διαθέτει η ΑΕΚ στο να φέρνει παίκτες όπως ο Ζήσης και ο Ράις από τον πάγκο, αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Νίμπουρκ, ο γκαρντ της Ένωσης, Κιθ Λάνγκφορντ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
- Για τη νίκη επί της Νίμπουρκ: «Κοιτάζοντας τα στατιστικά δεν μπορώ να πιστέψω την πολυτέλεια που έχουμε να έρχονται παίκτες όπως ο Ζήσης, ο Ράις, ο Λοτζέσκι να έρχονται από τον πάγκο. Η δεύτερη πεντάδα έπαιξε εξαιρετικά. Η πρώτη πεντάδα είχε μια νευρικότητα πράγματι. Ο Γκίκας είναι ο τύπος μου, καθόμαστε μαζί στα αποδυτήρια και ήταν πολύ σημαντικός για μένα. Όλοι οι παίκτες έκαναν πιο εύκολο το παιχνίδι μου. Είναι μια ομαδική νίκη».

- Για το αν νιώθει ανακούφιση για τη νίκη της ομάδας του: «Είναι τεράστια ανακούφιση για μένα. Έχουμε την πίεση του φαβορί στο Final-8. Κάποιος όμως έχει το ρόλο του φαβορί και κάποιος του αουτσάιντερ. Ο τρόπος που στηρίζουν όλοι στην ομάδα είναι αυτός που μας βοηθάει να πάμε μακριά».

- Για τη χημεία του με τον Ράις: «Δεν μιλάμε πολύ για τον ρόλο. Είναι ξεκάθαρο πως ο Ράις είναι παίκτης που κάνει τα πάντα για τη νίκη. Πριν μερικά χρόνια ήταν να παίξουμε μαζί στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν έγινε. Πρόκειται για έναν παίκτη νικητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x