Ελλάδα

Back to back κορυφαίος προπονητής της Α1 ο Πασκουάλ

Κορυφαίος προπονητής της Α1 αναδείχθηκε για δεύτερη σερί χρόνια ο Τσάβι Πασκουάλ του Παναθηναϊκού.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος ο Τσάβι Πασκουάλ αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στην Α1.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού ήταν πρώτος στις ψηφοφορίες των αρχηγών και των προπονητών των 14 ομάδων του πρωταθλήματος και του κοινού. Στην ψηφοφορία των αρχηγών και των προπονητών συγκέντρωσε 9 ψήφους (32,14%, δεύτερος ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με 8 και ποσοστό 28,57%), ενώ στις προτιμήσεις του φίλαθλου κοινού ψηφίστηκε από το 56,54% (στην δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι Ηλίας Παπαθεοδώρου και Μάκης Γιατράς με 9,54%).

Στην ψηφοφορία των εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ο Πασκουάλ ήταν δεύτερος με 25,58%, ενώ πρώτος ήταν ο Γιατράς με 32,56%.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που με ψήφισαν και με ανέδειξαν προπονητή της χρονιάς», δήλωσε ο αρχικά Καταλανός κόουτς για την φετινή διάκριση και συμπλήρωσε: «Είναι μια σπουδαία τιμή. Περισσότερο απ’ όλους, βέβαια, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην ομάδα και –φυσικά- στους παίκτες μου, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσα να κερδίσω αυτό το βραβείο. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας. Υπόσχομαι ότι και την καινούρια σεζόν θα δουλέψουμε σκληρά για να τους κάνουμε υπερήφανους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x