NBA

ESPN: «Κρίσιμη η επόμενη σεζόν για το μέλλον του Γιάννη στους Μπακς»

Το έγκυρο δίκτυο παρουσιάζει τα δεδομένα για το μέλλον του Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι.

Οι Μπακς άγγιξαν αλλά δεν υλοποίησαν το όνειρο της πρόκρισης στους τελικούς του ΝΒΑ και σύμφωνα με το ESPN η επόμενη σεζόν θα είναι καθοριστική για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ομάδα.

«Μια πορεία μέχρι τους τελικούς το 2020 σίγουρα θα αυξήσει τις πιθανότητες να υπογράψει νέο συμβόλαιο. Ο Αντετοκούνμπο λατρεύει το Μιλγουόκι, αλλά θέλει να κερδίσει. Μια πηγή κοντά στον παίκτη δήλωσε πως η παρουσία στους τελικούς δεν είναι απλά φιλοδοξία, αλλά μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον του», αναφέρει το έγκυρο δίκτυο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι σε θέση το επόμενο καλοκαίρι να υπογράψει supermax συμβόλαιο, για πέντε χρόνια έναντι 247,3 εκατ. δολαρίων. Όμως αυτό το καλοκαίρι οι Μπακς έχουν μεγαλύτερες σκοτούρες, καθώς τα συμβόλαια τριών βασικών, των Κρις Μίντλετον, Μπρουκ Λόπεζ και Μάλκολμ Μπρόγκντον λήγουν, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους ρολίστες Τζορτζ Χιλ και Νίκολα Μίροτιτς. Σύμφωνα με εκτιμήσεις του ESPN, μετά την υπογραφή νέου τετραετούς συμβολαίου 70 εκατ. δολαρίων με τον Έρικ Μπλέντσο τον Μάρτιο, το πιθανότερο είναι πως οι Μπακς θα πληρώσουν αδρά για να κρατήσουν τον Μίντλετον, αλλά αν κάνουν το ίδιο και με τον Μπρόγκντον θα βρεθούν πάνω από το όριο και θα πληρώσουν φόρο πολυτελείας. Επίσης είναι δύσκολο να μείνουν και οι τρεις εκ των Λόπεζ, Χιλ και Μίροτιτς, με την παραμονή του σέντερ της ομάδας να αποτελεί προτεραιότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x