Eurohoops

Η εθνική Γαλλίας θέλει τον Τζόελ Εμπίντ!

Θα δούμε τελικά τον Τζόελ Εμπίντ να αγωνίζεται με τα χρώματα της Γαλλίας; Δεν αποκλείεται και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, ήδη προγραμματίζονται οι πρώτες συναντήσεις!

Μετά τον αγώνα των Σίξερς με τους Σέλτικς στο Λονδινό, ο σταρ των πρώτων, Τζόελ Εμπίντ ρωτήθηκε για το αν θα έπαιζε για την Γαλλία στις εθνικές διοργανώσεις:

”Νομίζω είναι μια ευκαιρία. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να παίξω για την εθνική Γαλλίας, μπορεί όμως και για την αντίστοιχη του Καμερούν. Έχω πολλούς συγγενείς στην Γαλλία”.

Στο παρελθόν, η αφρικανική χώρα είχε προσκαλέσει τον 23χρονο να παίξει για την εθνική της, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Σήμερα όμως, είχαμε μία εξέλιξη, που μπορεί να σημαίνει πολλά για την επιλογή του Εμπίντ.

Ο Πάτρικ Μπίσλει, GM της εθνικής Γαλλίας, αποκάλυψε πως θα συναντηθεί τον άλλο μήνα με τον σέντερ των Σίξερς, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συμφωνίας.

Μιλώντας στο Grand Week-End Sport” TV show, ο Μπίσλεϊ είπε τα εξής: ”Γιατί όχι; Είναι κάτι που μπορεί να γίνει, αν το επιθυμεί και γίνουν τα σωστά βήματα. Είναι δύσκολο να πούμε όχι, δεδομένης της δύναμης και της εξέλιξης του παίκτη. Επομένως, αν είναι διαθέσιμος, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να παίξει στην Γαλλία!”.

Μάλιστα, ο GM θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο, προκειμένου να συζητήσει με τον Επίντ.

”Είμασταν σε επικοινωνία 2-3 χρόνια πριν και έγιναν προσεγγίσεις και από τις δύο πλευρές. Καλύψαμε κάποιο κενό αλλά οι συζητήσεις δεν προχώρησαν. Είμαστε στο ίδιο σημείο, με πριν 3 χρόνια. Επομένως, γιατί όχι; Θα επικοινωνήσουμε εκ νέου, προκειμένου να διαπιστώσουμε αν υπάρχει κάτι παραπάνω. Θα πάω στην Αμερική τον άλλο μήνα και τότε θα έχω την ευκαιρία να τον συναντήσω αυτοπροσώπως”.

Πηγή: eurohoops.net

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x