Eurohoops

Κιθ Λάνγκφορντ στο Eurohoops: Θα ήταν ιδανικό να παίξω στον Ολυμπιακό!

Το Eurohoops έψαξε τον Κιθ Λάνγκφορντ και ο δις κάτοχος του βραβείου Alphonso Ford μίλησε για την προοπτική της επιστροφής στην Ευρωλίγκα και το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός μετά τον χαμένο τελικό κυπέλλου από την ΆΕΚ έχει βγει στην αγορά και ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να ενισχύσει το ρόστερ του και να προσθέσει χαρακτηριστικά και στοιχεία που φαίνεται πως λείπουν από το παιχνίδι του, τουλάχιστον στην… απαιτούμενη διάρκεια για μια ομάδα που θέλει να διεκδικήσει την κατάκτηση της Ευρωλίγκα.

Η απόφαση που έχει ήδη ληφθεί με την προθεσμία για απόκτηση παίκτη στην Ευρωλίγκα να εκπνέει στις 28 Φλεβάρη, είναι να υπογράψει ο Ολυμπιακός ένα γκαρντ ικανό να αποτελέσει δεύτερο σταθερό πόλο απειλής και δημιουργίας μετά τον Βασίλη Σπανούλη.

Ένας από τους παίκτες που είναι ελεύθεροι έχουν προταθεί και ο Ολυμπιακός τους εξετάζει, είναι ο Κιθ Λάνγκφορντ, γνωστός στο κοινό της Ευρώπης. Στην Ευρωλίγκα έχει αγωνιστεί με τις Χίμκι, Μακάμπι, Μιλάνο και Ούνικς Καζάν και έχει αναδειχτεί δύο φορές πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης. Το 2014 και το 2017, στην περσινή σπουδαία του σεζόν στο Καζάν, όπου έγραψε 21.8 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ κατά μέσο όρο.

To Eurohoops επικοινώνησε με τον Αμερικανό γκαρντ και τον ρώτησε για το ενδεχόμενο του Ολυμπιακού και για το πως ο ίδιος προσεγγίζει αυτή την προοπτική. Ο Λάνγκφορντ απάντησε με ειλικρίνεια και θεωρεί πως πολύς κόσμος δεν αντιλαμβάνεται το πλήρες πακέτο του παιχνιδιού του, απλά επειδή είναι… σκόρερ!

Λέει πως θα ήταν εκπληκτικό να υπογράψει στον Ολυμπιακό και εξηγεί από την δική του οπτική γιατί οι όλοι οι… καλοί χωράνε, τουλάχιστον για κάποια ματς ειδικών καταστάσεων που κρίνουν πολλά!

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Κιθ Λάνγκφορντ στην ιστοσελίδα «eurohoops.net»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x