Eurohoops

Λοτζέσκι στο Eurohoops: «Τον Λοτζέσκι του Ολυμπιακού θα τον δείτε αν…»

Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε στο Eurohoops για τη σημασία της πρώτης νίκης του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα και πώς ο ίδιος θα μπορέσει να αποφύγει εμφανίσεις όπως αυτή του -6 στο PIR.

Η Μπάμπεργκ είναι δυνατός αντίπαλος, αλλά όχι υπερδύναμη. Παρόλα αυτά, η ήττα και μάλιστα με 28 πόντους από τη Μπαρτσελόνα (98-71) την περασμένη εβδομάδα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας είχε δώσει έναν ασυνήθιστο βαθμό δυσκολίας για επίσκεψή της στο ΟΑΚΑ. O σοβαρός Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα να αντεπεξέλθει (93-83) και πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη, η οποία ήταν αναγκαία λόγω και του ό,τι ακολουθεί (εκτός με ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 25/7 κι εντός με Φενέρμπαχτσε στις 27/10).

“Δε νομίζω πως την προηγούμενη εβδομάδα ήταν τέτοιος διασυρμός όσο φάνηκε. Καταρρεύσαμε στην τέταρτη περίοδο, ιδίως στα τελευταία 3-4 λεπτά. Θα μου πεις η ήττα είναι ήττα. Προφανώς και δε θέλαμε να ηττηθούμε εκεί, πόσω μάλλον κατά αυτόν τον τρόπο. Πλέον, όμως, είμαστε στο 1-1. Ξέρω πώς έχει η κατάσταση στην Ελλάδα όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά κι όταν πάνε. Το σημαντικό είναι παραμένεις συγκεντρωμένος, να αφήνεις πίσω το παρελθόν, να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να προχωράς μπροστά” εξήγησε στο Eurohoops ο Ματ Λοτζέσκι.

Διαβάστε περισσότερα στο eurohoops.net.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x