Eurohoops

Ματ Λοτζέσκι: Παναθηναϊκός και άλλοι τρεις τον διεκδικούν!

Ο Ματ Λοτζέσκι συνεχίζει την αποθεραπεία του στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά αυτό που φτάνει στο κατακόρυφο του είναι το ενδιαφέρον και η διεκδίκηση τεσσάρων ομάδων για την υπογραφή του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops, τέσσερις ομάδες της Ευρωλίγκας διεκδικούν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού (έχει λήξει το συμβόλαιο του) και μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός Superfoods για τον οποίο όμως μεγάλο ρόλο θα παίξει ο αριθμός των ξένων που θα είναι διαθέσιμος ώστε να προχωρήσει. Άρα εξαρτάται από τις υποθέσεις του Κρις Σίνγκλετον και του Ζακ Όγκουστ που μπορεί να προκαλέσουν ανακατατάξεις στο ρόστερ αν φύγουν αφήνοντας ή όχι κενές θέσεις ξένων.

Για αυτό το λόγο ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταθέσει πρόταση στον Λοτζέσκι, αλλά μέσα στις επόμενες τρεις μέρες η πλευρά του παίκτη περιμένει κάτι τέτοιο όπως άλλωστε και από τις Μπάμπεργκ-Μπαρτσελόνα που έχουν επίσης εκφράσει ενδιαφέρον. Ειδικά η δεύτερη που θέλει να ενισχυθεί στο “τρία” μετά την αρνητική τροπή που πήρε για αυτήν το θέμα του Άνταμ Χάνγκα.

Η τέταρτη ομάδα είναι η Μακάμπι η οποία μάλιστα φέρεται να έχει ήδη καταθέσει πρόταση, αλλά ο διεθνής με το Βέλγιο γκαρντ-φόργουορντ δεν έχει απαντήσει περιμένοντας να συγκεντρώσει όλες τις προσφορές και να εκτιμήσει ποια θα είναι η καλύτερη για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Πηγή: eurohoops.net

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x