Eurohoops

Στιβ Νας: «Από τους αγαπημένους μου παίκτες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο» (video)

Συνέντευξη στην Cosmote TV παραχώρησε ο Στιβ Νας συζητώντας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, την εξέλιξη των πλέι μέικερ και το… ποδόσφαιρο.

Ο 44άχρονος Καναδός, ο οποίος αναδείχθηκε δύο φορές MVP του NBA, δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για τον “Greek Freak” αναφέροντας:

«Είναι από τους αγαπημένους μου παίκτες και απίστευτο ταλέντο. Μοναδικό ταλέντο. Εξαιρετικά εργατικός και με κίνητρα. Είναι μία σπουδαία προσωπικότητα και για τόσο νέος παίκτης είναι αξιοσημείωτο το που έχει φτάσει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Εκτιμώ πως θα γίνει ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος του NBA για πολλά χρόνια. Χρειάζεται χρόνο. Έχει αξιοπρεπή μηχανική στο σουτ και στην Αμερική έχει επιδείξει τεράστιο πάθος για προπόνηση. Αυτό χρειάζεται. Έχει τη μηχανική και τον τρόπο όποτε θέλει χρόνο. Έχει μεγάλα άκρα τα οποία προσπαθεί να ελέγξει και να βάλει όλα σε μία σειρά, ενώ παράλληλα προσαρμόζεται μεγαλώνοντας ηλικιακά. Το σώμα του αλλάζει. Θα γίνει σπουδαίος σουτέρ αν το θέλει κι απ’ αυτά που μαθαίνω το θέλει πολύ».

Διαβάστε τη συνέχεια στο Eurohoops.net

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x