Euroleague

Final Four «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος» στην Αθήνα!

Τη μνήμη των δύο μεγάλων ηγετών του Παναθηναϊκού σκοπεύει να τιμήσει η Ευρωλίγκα, καθώς όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sprot «κλείδωσε» η σχετική συμφωνία Μπερτομέου-Βασιλειάδη.

Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει για τη διεξαγωγή ενός Final Four Ευρωλίγκας στην Αθήνα τα επόμενα χρόνια.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου για την προσφορά τους στο μπάσκετ, με τη διεξαγωγή ενός εκ των επόμενων Final Four (του 2020 ή του 2021) στην Ελλάδα και, μάλιστα, στο γήπεδο που μεγαλούργησε η ομάδα τους.

Η απόφαση του Τζόρντι Μπερτομέου είναι δεδομένη, ενώ έχουν συμφωνήσει και με τον Γιώργο Βασιλειάδη για το παραπάνω θέμα.

Το μόνο που χρειάζεται να αποφασιστεί είναι αν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος για να πραγματοποιηθούν τα έργα «ανακαίνισης» του ΟΑΚΑ, για να διεξαχθεί το Final Four της Ευρωλίγκας το 2020 στην Αθήνα.

Το κόστος για τα απαραίτητα έργα υπολογίζεται στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ το σχετικό κονδύλι έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Αθλητισμού.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα και μόλις ο κ. Βασιλειάδης λάβει το «πράσινο φως» από τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πως θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στο ΟΑΚΑ μέσα στο καλοκαίρι, τότε θα ενημερώσει και εκείνος με τη σειρά του τον κ. Μπερτομέου και θα ανακοινωθεί η σχετική απόφαση της Ευρωλίγκας.

Ενισχυμένες αποδόσεις* από το Pamestoixima.gr στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μάντσεστερ Γιουν. με σκορ 0-1 ή 0-2 ή 1-2. *Όροι και προϋποθέσεις.

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x