Ευρώπη

GM Εφές: «Είναι χαρούμενος στην Εφές ο Λάρκιν, αλλά θέλει να πάει ΝΒΑ»

Πρόθεση του Σέιν Λάρκιν είναι να επιστρέψει στο ΝΒΑ, όπως αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ της Αναντολού Εφές, Αλπέρ Γιλμάζ.

Άγνωστο παραμένει ακόμη το μέλλον του Σέιν Λάρκιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την Αναντολού Εφές, έχει προτεραιότητα να επιστρέψει στο ΝΒΑ, όπως αποκάλυψε ο Αλπέρ Γιλμάζ.

Ο τζένεραλ μάνατζερ των πρωταθλητών Τουρκίας δήλωσε πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα πάρει ξένο 4άρι, ενώ προανήγγειλε και την παραμονή του Ροντρίγκ Μπομπουά.

«Η περίπτωση του Λάρκιν είναι διαφορετική, καθώς θέλει να πάει στο ΝΒΑ. Από την στιγμή που είναι Αμερικανός και ο πατέρας του είναι σημαντική προσωπικότητα του μπέιζμπολ, μας είπε ότι προτεραιότητά του είναι το ΝΒΑ. Οι φίλαθλοι των Σέλτικς του έστελναν μηνύματα να επιστρέψει. Ξέρω ότι είναι χαρούμενος εδώ και πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν φέτος. Ήταν πολύ σημαντική για εκείνον και την καριέρα του η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι πως άφησε τη… δουλειά στη μέση στην Ευρωλίγκα. Δεν νομίζω ότι το θέμα του θα λυθεί πριν το τέλος του Ιουλίου, αλλά ελπίζω να μείνει στην Ευρώπη, φορώντας τη φανέλα της ομάδα μας», δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Εφές, στον τηλεοπτικό σταθμό «NTV Spor».

Στη συνέχεια, ο Αλπέρ Γιλμάζ αποκάλυψε πως οι πρωταθλητές Τουρκίας θα αποκτήσουν έναν ξένο για τη θέση «4», ενώ παράλληλα τόνισε πως οι σίγουροι για την επόμενη σεζόν είναι οι Μπομπουά, Ντάνστον, Μίσιτς, Μοερμάν και Σίμον.

Από ‘κει και πέρα, αναμένεται η απόφαση του Εργκίν Αταμάν για την παραμονή ή όχι των Τίμπορ Πλάις και Τζέιμς Άντερσον, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x