Ευρώπη

GM Γκεραρντίνι: «Όταν μάθουμε τους στόχους της Φενέρ, θα ξέρουμε και για το συμβόλαιο του Ζοτς»

Η παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε θα εξαρτηθεί από τους μελλοντικούς της στόχους, σύμφωνα με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι.

Το μέλλον του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τους στόχους της τουρκικής ομάδας, όπως είπε ο GM της, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι.

«Εάν μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους προπονητές, όπως είναι ο Ομπράντοβιτς, θα πρέπει να κάνουμε λόγο και για τον χαρακτήρα του, επίσης. Αφού, οι προπονητές όπως ο Ομπράντοβιτς είναι δύσκολοι, αλλά επηρεάζουν σχεδόν τα πάντα. Όσον αφορά το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς και το δικό μου, όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν η ομάδα κάνει γνωστές τις μελλοντικές της βλέψεις», δήλωσε αρχικά στο «Backdoor Podcast» ο Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός παράγοντας αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Κάλινιτς και Ντατόμε: «Όσα γράφονται για Κάλινιτς και Ντατόμε είναι ψέματα και φήμες. Δεν υπάρχει πρόσθεση από εκείνους να αποχωρήσουν. Φυσικά και θα ακούσουν και εκείνοι τις προθέσεις της ομάδας για το μέλλον τους. Αυτή την στιγμή, είναι δύσκολο να μιλήσεις για συμβόλαια και μπάτζετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x