Γενικά

Giannis: «Ο Θανάσης αξίζει ευκαιρία στο NBA»

Βέβαιος ότι η οικογένεια Αντετοκούνμπο αξίζει να… εξαπλωθεί στο NBA δήλωσε ο Giannis! Βγαίνοντας στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 με καλεσμένο τον αδερφό του, τόνισε ότι δικαιούται τη μεγάλη ευκαιρία.

Την πίστη ότι ο αδερφός του δικαιούται μια ευκαιρία σαν αυτή που… άρπαξε απ’ τα μαλλιά ο ίδιος εξέφρασε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Παρεμβαίνοντας τηλεφωνικά στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 όπου ο Θανάσης ήταν καλεσμένος του Τόλη Κοτζιά, έσταξε μέλι για την προσπάθεια που έχει κάνει εκείνος. Και τόνισε ότι του αξίζει ν’ ανταμειφθεί με συμβόλαιο στους New York Knicks.

«Γεια σας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, τι κάνετε»… συστήθηκε αρχικά και ανέφερε: «Θέλω να ρωτήσω τον Θανάση ένα πράγμα: Το ξέρει ότι αν παίξει στο NBA θα είναι ένας από τους λίγους παίκτες που θα το κάνει χωρίς να έχει παίξει σε μικρές εθνικές ομάδες; Είναι κι αυτός ένας λόγος να του δώσει κάποιος συγχαρητήρια. Και πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος ότι ο Θανάσης έχει ρισκάρει πάρα πολλά πράγματα για να βρίσκεται εκεί.

Μακάρι να το πάρει το συμβόλαιο στους Νικς γιατί το αξίζει. Έχει δουλέψει πολύ στο παιχνίδι του και είναι πολύ αφοσιωμένος. Του αξίζει να του δοθεί αυτή η ευκαιρία».


Ερωτώμενος δε ως… έμπειρος πλέον για τα στοιχεία που πρέπει να δείξει ως νέος παίκτης, είπε: «Το ένα στοιχείο που πρέπει να έχεις είναι την πρώτη ευκαιρία που θα σου δώσει ο προπονητής, να την αρπάξεις. Όταν μπεις για κάποια λεπτά -γιατί το NBA είναι μαραθώνιος με 82 παιχνίδια και χρόνος θα σου δοθεί- να δείξεις τι αξίζεις. Ότι στην άμυνα θα είναι πάντα εκεί κι από ‘κει και πέρα στην επίθεση ό,τι κάνεις είναι συν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x