Euroleague

H προπόνηση του Ολυμπιακού στη Μόσχα (pics)

Με μικρής έντασης προπόνηση στην «Megasport Arena» και χωρίς νεότερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αποψινό παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του Top16 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Έτοιμος να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι», πραγματοποίησαν στις 10:30 το πρωί και για περίπου μία ώρα προπόνηση-χαλάρωμα στην επιβλητική «Megasport Arena» (φωτό) όπου θα διεξαχθεί στις 19:45 (ΣπορFm 94,6) η αναμέτρηση με την ρωσική ομάδα για την 7η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Αποστολή στη Μόσχα, Νίκος Ζέρβας

Οι παίκτες έκαναν ασκήσεις εκγύμνασης, πολλά σουτ και δούλεψαν για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι στην τακτική που θα ακολουθήσουν. Το ευχάριστο για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, είναι πως και οι δώδεκα που έχουν ακολουθήσει την αποστολή προπονήθηκαν κανονικά (στην Ελλάδα έμειναν Αθηναίου, Αγραβάνης και ο Παπανικολάου που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής) και έτσι θα έχει όλους τους διαθέσιμους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Οι «ερυθρόλευκοι», αποσύρθηκαν αμέσως στο ξενοδοχείο τους που είναι δέκα λεπτά με τα πόδια από το γήπεδο, το μεσημέρι θα φάνε και έπειτα θα ξεκουραστούν. Στη Μόσχα από το πρωί χιονίζει και η αίσθηση της θερμοκρασίας είναι στους –11oC.

Οι φίλοι της ΤΣΣΚΑ, περιμένουν πως και πως την αναμέτρηση, όπως και η ρωσική ομάδα, αλλά είναι άγνωστο αν θα γεμίσει το χωρητικότητας 13.100 φιλάθλων γήπεδο, που χρησιμοποίει πλέον ξανά η ομάδα, μετά τα έργα που έγιναν για την βελτίωση της στατικότητας των κερκίδων.

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x