Euroleague

H προπόνηση του Ολυμπιακού στην «Γκραν Κανάρια Αρένα» (pics)

Χωρίς νεότερα προβλήματα και με τους έντεκα διαθέσιμους παίκτες να συμμετέχουν κανονικά, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Λας Πάλμας της Γκραν Κανάρια.

Ο Ολυμπιακός έφτασε στα Κανάρια Νησιά στις 07:00 τα ξημερώματα και μετά από αρκετές ώρες ξεκούρασης και ύπνου, ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι παίκτες του, μεταφέρθηκαν από το ξενοδοχείο στο γήπεδο της Γκραν Κανάρια για την προπόνησή τους, ενόψει του αυριανού (22:30, Σπορ FM) κρίσιμου για την πρόκριση στα πλέι οφ παιχνιδιού για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αποστολή στο Λας Πάλμας, Νίκος Ζέρβας

Οι έντεκα ερυθρόλευκοι που έχει στην διάθεσή του ο 59χρονος προπονητής, έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση που έγινε στο πανέμορφο γήπεδο της ισπανικής ομάδας, που έκανε το δικό της πρόγραμμα νωρίτερα το απόγευμα, αμέσως μετά την άφιξή της στο νησί από την Βαρκελώνη και το χθεσινό παιχνίδι της με τη Μπαρτσελόνα. Παράδοξο, ο φιλοξενούμενος να έρχεται στην πόλη του αντιπάλου πριν τον γηπεδούχο, αλλά αυτά έχουν οι διπλές αγωνιστικές στην Ευρωλίγκα.

Αγωνιστικά λοιπόν δεν υπάρχει κάποιο επί πρόσθετο πρόβλημα πλην των γνωστών με Σπανούλη, Στρέλνιεκς και Αγραβάνη και οι «ερυθρόλευκοι» αισιοδοξούν, πως θα κάνουν ανάλογη με την χθεσινή κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου εμφάνιση, ώστε να φτάσουν στο 15-13 και ουσιαστικά (όχι μαθηματικά) να εξασφαλίσουν την πρόκριση. Το κλίμα στην ομάδα είναι πλέον στα καλύτερα φετινά επίπεδά του, καθώς οι παίκτες μίλησαν πολύ τις τελευταίες ημέρες, έλυσαν το εσωτερικό θέμα που είχε δημιουργηθεί με την διαρροή του ηχητικού του Γιώργου Πρίντεζη και πλέον βγαίνει και προς τα έξω πως θα παλέψουν ενωμένοι στο τέλος της σεζόν για το καλύτερο δυνατό.

Στην Γκραν Κανάρια που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, έχουν ρίξει το βάρος στο κρίσιμο για την παραμονή τους στην Liga Edensa παιχνίδι με την Ανδόρα την Κυριακή, όμως τονίζουν πως δεν πρόκειται να παραδοθούν άνευ όρων, καθώς θέλουν να κλείσουν νικηφόρα της εντός έδρας αναμετρήσεις της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x