Euroleague

L’ Equipe: «Φαβορί το Παρίσι για το Final 4 του 2020»

Η L’ Equipe φέρνει στην… pole position για το επόμενο Final 4 το Παρίσι.

Μεγάλο φαβορί για τη διεξαγωγή του Final 4 του 2020 είναι το Παρίσι, όπως αναφέρει η L’ Equipe.

Αρχικά η Αθήνα φερόταν να είναι η επικρατέστερη, ωστόσο δεν δόθηκαν οι απαραίτητες οικονομικές εγγυήσεις κι έτσι η Ευρωλίγκα ενεργοποίησε δύο εναλλακτικές λύσεις, αυτή του Παρισιού και του Κάουνας, με τη γαλλική πρωτεύουσα επικρατέστερη.

Σύμφωνα με πηγές από την έγκυρη γαλλική εφημερίδα, η ελληνική υποψηφιότητα είναι ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης για το 2020, ενώ η γαλλική κερδίζει όλο και περισσότερους πόντους και οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Η Γαλλία είχε ενδιαφερθεί για το 2020 ή το 2021, δείχνοντας όμως σαφή προτίμηση στο 2020, μιας και η χώρα επιστρέφει στην Ευρωλίγκα με τη συμμετοχή της Βιλερμπάν.

Εφόσον επιλεγεί το Παρίσι, το Final Four στην AccorHotels Arena, το… παλιό «Παλέ Ντε Μπερσί» που έχει ανακαινιστεί. Το ίδιο γήπεδο είχε φιλοξενήσει για τελευταία φορά Final Four το 2010, όταν η Μπαρτσελόνα κατέκτησε τον τίτλο νικώντας 86-68 τον Ολυμπιακό στον τελικό.

Μεγάλη προσφορά από το Pamestoixima.gr: Ενισχυμένη απόδοση* στον Κώστα Σλούκα για πρώτο σκόρερ του Final 4! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x