Ευρώπη

Sold out 40 μέρες πριν το Σουηδία-Τουρκία για τα «παράθυρα»

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον αγώνα της Σουηδίας με την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, που θα γίνει στις 23 Φεβρουαρίου.

Ποιος είπε ότι οι Σουηδοί δεν ασχολούνται με το μπάσκετ;

Σύμφωνα με επίσημη πληροφόρηση από την σουηδική ομοσπονδία, ο αγώνας με την Τουρκία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019, που είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 23 Φεβρουαρίου, είναι ήδη sold out. Περίπου 40 ημέρες πριν την αναμέτρηση πουλήθηκαν και τα 7.506 εισιτήρια του αγώνα!

Μάλιστα το γεγονός ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν για έναν αγώνα που θα διεξαχθεί εν μέσω των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων της Κορέας, που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον από όλες τις βόρειες χώρες, συνιστά ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για το μπάσκετ και τα περίφημα «παράθυρα».

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παίζουμε αυτούς τους προκριματικούς αγώνες εν μέσω Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που είναι εξαιρετικά σημαντικοί για τη Σουηδία και όλες τις βόρειες χώρες. Παρόλα αυτά έχουμε εθνική τηλεοπτική κάλυψη και μεγάλο κοινό» είπε ο πρόεδρος της Σουηδικής Ομοσπονίας, Ματς Κάρλσον. «Ο νέος τρόπος διεξαγωγής των διοργανώσεων των Εθνικών Ομάδων μας δίνει μία μοναδική δυνατότητα να προβάλουμε το μπάσκετ», πρόσθεσε.

Μπορεί η Σουηδία να υπέστη δύο ήττες στα πρώτα ματς των προκριματιών, μία εντός έδρας από την Ουκρανία, και μία εκτός από τη Λετονία, αλλά το μπάσκετ στη χώρα κερδίζει διαρκώς φίλους. Εσχάτως μάλιστα, στη Σουηδία δημιουργήθηκε και το επίσημο κλαμπ φίλων της Εθνικής ομάδας μπάσκετ υπό την ονομασία “Moose Nation”, που ακολουθούν κατά εκατοντάδες τις Εθνικές ομάδες Αντρών και Γυναικών, ακόμα και στα κοντινά, αλλά εκτός χώρας, διεθνή παιχνίδια τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x