NBA

Super deal: Παίρνουν Σρέντερ οι Θάντερ και οι Ρόκετς φαβορί για Μέλο!

Ελεύθερος μένει ο Καρμέλο Άντονι, μετά το trade των Θάντερ και τον Χοκς, που φέρνει τον Σρέντερ στην Οκλαχόμα! Φαβορί οι Ρόκετς για τον Μέλο!

Τεράστιο deal ανάμεσα στους Θάντερ και τους Χοκς!

Σύμφωνα με τον Adrian Wojnarowski, η ομάδα από την Οκλαχόμα παίρνει τον Ντένις Σρέντερ και τον Μάικ Μασκάλα, ελευθερώνοντας τον Καρμέλο Άντονι και παραχωρώντας στα «Γεράκια» την επιλογή του ντραφτ του 2022.

Με την κίνηση αυτή, οι Θάντερ «απελευθερώνονται» από τα 28 εκατ. δολάρια που κοστίζει το συμβόλαιο του Μέλο, με τους Ρόκετς θα θεωρούνται το φαβορί για να τον αποκτήσουν, τη δεδομένη στιγμή. Μάλιστα, ο έμπειρος φόργουορντ έχει μιλήσει ήδη με την ομάδα του Χιούστον, καθώς επίσης και με τους Χιτ, ωστόσο οι «ρουκέτες» προηγούνται.

Παράλληλα, με το deal αυτό η ομάδα από την Οκλαχόμα κερδίζει σε salary cap και φόρο πολυτελείας κοντά 100 εκατ. δολάρια.

Από ‘κει και πέρα, τόσο ο προπονητής των Θάντερ, Μπίλι Ντόνοβαν, όσο και ο τζένεραλ μάνατζερ, Σαμ Πρέστι, έμειναν ενθουσιασμένοι ύστερα από τη συζήτηση που είχαν με τον Γερμανό γκαρντ. Όσον αφορά στον 27χρονο φόργουορντ/σέντερ (Μάικ Μασκάλα), δεν θα παραμείνει στην Οκλαχόμα, αλλά θα παραχωρηθεί στους Σίξερς, οι οποίοι θα δώσουν με τη σειρά τους τον Τιμοτέ Λουβαβού στους Θάντερ. Τέλος, ο Τζάστιν Άντερσον, από τη Φιλαδέλφεια θα μετακομίσει στην Ατλάντα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x