NBA

Άαρον Γκόρντον: «Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό»

Χαρούμενος για την γενική λειτουργία των Ορλάντο Μάτζικ εμφανίστηκε ο Άαρον Γκόρντον μετά το τέλος της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τους Νιού Γιόρκ Νικς.

Ιδιαίτερα ευδιάθετος παρουσιάστηκε ο Άαρον Γκόρντον στη συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του εντός έδρας παιχνιδιού των Μάτζικ κόντρα στους Νικς.

Ο σούπερ σταρ των «μάγων» του Ορλάντο έδειξε ενθουσιασμένος με τον τρόπο που δουλεύει στις προπονήσεις η ομάδα του και όσον αφορά το επίπεδο συνεργασίας του με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Για την ακρίβεια, το μεγάλο αστέρι των Μάτζικ δήλωσε:

«Βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, είμαστε πιο άνετοι στην επίθεση ενώ νιώθουμε εξίσου μεγαλύτερη άνεση και μεταξύ μας. Όλοι εργαζόμαστε σκληρά και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Αύριο (δηλαδή σήμερα) θα έχουμε ελεύθερη την ημέρα μας, ωστόσο περιμένω άπαντες να έρθουν για προπόνηση προκειμένου να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Οι Μάτζικ μετά την επικράτησή τους επί των Νικς (131 - 117) και με κορυφαίο παίκτη τον Γκόρντον (31 πόντους, 13/17 σουτ, 4/8 τριπ και 1/2 β) «τρέχουν» αήττητο σερί τριών αγώνων ενώ βρίσκονται στην 7η θέση με ρεκόρ 9-8 (νίκες/ήττες), έπειτα από 17 αγώνες στην Ανατολική περιφέρεια.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x