Ελλάδα

Αντεγκμπόγιε: «Μάχη για 40 λεπτά με τη Νέα Κηφισιά»

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης του Άρη με τη Νέα Κηφισιά το ερχόμενο Σάββατο, αναφέρθηκε ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε σε δηλώσεις του στο arisbc.gr και χαρακτήρισε καλή ομάδα τηn AENK.

Δύσκολοw αναμένεται να είναι ο εκτός έδρας αγώνας του Άρη με τη Νέα Κηφισιά, για τη 19η αγωνιστική της Basket League, σύμφωνα με τον Στέφεν Αντεγκμπόγιε. Ο 27χρονος γκαρντ των "κιτρινόμαυρων" πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος της αθηναϊκής ομάδας, ωστόσο στο μυαλό του αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο Άρης, όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κίτρινων».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Στέφεν Αντεγκμπόγιε στο arisbc.gr:

Για το ματς με τη Νέα Κηφισιά: «Σίγουρα είναι δύσκολο ματς. Κάθε αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολος, πρόκειται για μία πολύ ανταγωνιστική λίγκα όπου πίσω από τους Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους. Οι εκτός έδρας αγώνες έχουν τη δική τους σημασία και κρίνουν πολλά αναφορικά με την τελική κατάληξη. Πρέπει να προσεγγίσουμε σωστά τον αγώνα και να παίξουμε σκληρά, να δώσουμε μάχη για 40 λεπτά, αφού αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα».

Για το φιλικό με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων, όπου σημείωσε 16 πόντους: «Αυτό το ματς μας βοήθησε να ξαναμπούμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς, μία εβδομάδα μετά την αναμέτρηση με τον ΚΑΟΔ. Χρειάζονται αυτοί οι αγώνες όταν υπάρχει κενό στο πρωτάθλημα».

Για την επιστροφή του στην Κηφισιά ως αντίπαλος: «Σίγουρα θα είναι συναρπαστικό. Είναι ενδιαφέρον να επιστρέφεις ως αντίπαλος στην έδρα μιας ομάδας στην οποία έπαιξες στο, πρόσφατο μάλιστα, παρελθόν. Πέρυσι κάναμε πολύ καλή πορεία με την Κηφισιά, όμως τώρα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει ο Άρης».

Για τα φετινά ματς των δύο ομάδων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Σίγουρα ο αντίπαλος έχει κάνει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου, στην έδρα μας. Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και, όπως είπα, μία δύσκολη δοκιμασία. Εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη, η οποία θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x